Ruokaboxiviikko

Innostuin tilaamaan testiviikon Susirajalle rantautunutta Ruokaboksia ja toimitus saapuikin sutjakasti kotiovelle maanantai-iltana. Ainoa moitittava seikka oli toimitusajan liukumaksi ilmoitettu pari tuntia. Onneksi oma toimitus tapahtui kuitenkin jo heti liukuman alkupäässä, ettei tarvinnut roikkua koko kahta tuntia odottelemassa tilausta.Paketti siis saapui ja purkasin sen keittiönpöydälle. Itse tuotteet näyttivät hyviltä ja freeseiltä ja mukana oli söpö kangaskassi ja kylmäpussikin.Reseptivihkon ruokia aloimme tehdä ohjevihkosen järjestyksessä, ensimmäisenä päivällispöytään pääsi Broileri-lehtikaalipasta aurinkokuivatuilla tomaateillaRuoka oli nopea ja vaivaton valmistaa, lehtikaali ja aurinkokuivatut tomaatit toivat kivasti väriä pasta-annokseen, mutta reseptiä reippaammin annos olisi mausteita kaivannut 🙂 Pasta-annoksesta viistastuneena tuppasin seuraavaan reseptiin Marokkolainen jauhelihapaistos, couscousia & yrttijogurttia mausteita vähän raskaammalla kädellä. Myös tämä resepti tarjosi hienosti väriä ja erilaista tekstuuria annokseen ja jauheliha oli todella korkealaatuista! Viikon viimeinen resepti oli Lämminsavustettua lohta, paahdettuja tilliperunoita ja salaattia.

Tilaamamme Pienen paketin resepteistä syntyi asiallisest päivälliset kolmelle syöjälle tai sitten vatsa pullalleen kahdelle isoruokaiselle syöjälle (arvatkaapa kumpaan kategoriaan me kuuluimme?). Pieni ruokaiset syöjät saa annoksista sekä päivällisen että lounaat seuraavalle päivälle helposti.

Kokemus ruokaboksista oli mielenkiintoinen ja kyllähän se helpotti kun ei tarvinnut miettiä mitä tehdä ruoaksi ja mitä ruoanlaiton toteuttamiseksi pitäisi kaupasta käydä hankkimassa. Aterioiden valmistus sujui sutjakkaasti ja reseptit ovat selkeitä ja helpostitoteutettavia.
Jos tällainen olisi ollut tarjolla lasten ollessa pieniä, olisi meistä varmaankin tullut vakiotilaajia palvelulle, mutta nykyhetkessä kokemus todennäköisesti jää tähän kertakokeiluun, vaikka positiivinen olikin.

Kommentit (8)
  1. Nam! Vegeboxi vähän kiinnostaisi, mutta en tiedä onko yhden hengen talouteen liian tyyris…
    Olikos tilaus helppo perua kokeilun jälkeen?

    1. Mie en ole tuohon totaaliperumiseen vielä tutustunut, pistin vain ei toimitusta-tilaan tulevat viikot – jos vaikka testailisi vegeboksia ja lastenboksinkin voisi jossain välissä katsoa…

  2. Mää niin haluaisin kokeilla, mutta meidän syrjäkylille se ei taida ees rantautua.

    1. eikun alat vain pommittaa toimittajia että ”meillemeillemeille!” 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *