Sika säkissä – syyssaappaat Wishiltä

Kylläpä ovatkin karsean näköiset nuo psoriaatikon varpaankynnet ilman iloisenväristä lakkausta! Katsokaa ennemminkin jalkojen puristuksessa olevaa harmaata pakettia, joka ilokseni saapui tosi nopeaa maapallon toiselta puolen.
(Ja kyllä-kyllä , tiedostan täydellisesti kuinka huono ihminen olen kun tilaan Kiinan hikipajoista halpoja tuotteita.)
Fokus takaisin pakettiin, haukutaan minua myöhemmin.

Lempisaappaani jo usean vuoden ajan ovat olleet Turjakkeet minulle ostamat oranssit ihanuudet. Niitä on suutaroitu jo kuitenkin sen verran, että pelkäänpä että tuleva kausi on niiden viimeinen. Ja oransseja saappaita ei kuulkaas puissa kasva!
Niinpä kun silmiini sattui Wishiä selaillessa varsin räväkän oloiset pitkät saappaat juuri rakastamaani oranssinsävyä, uskaltauduin ne tilaamaan. Vaikka riski on suuri, että se mitä sieltä tulee ei todellakaan vastaa myyntikuvia…
IMG_9709.jpgIlahduin suuresti kun pussista paljastuvien saappaiden väri oli  juuri se, mitä odotinkin. Herkullisen räikeä suorastaan!

IMG_9711.jpg

Ooh. Aah.
Lookin´ good!
Ihan vähän  tosi muovisen oloista on tämä Kiinalainen ”nahka”, mutta voipihan sitten käyttää lätäköissäkin eikä tarvitse pelätä, että nahka/mokka menee rumaksi ja laikukkaaksi.IMG_9712.jpgNormaalikokoni on 39/40 mutta jätin tällä kertaa huomioimatta kokoaspektin tyystin ja tilasin kengän jalanmitan mukaan. Niinpä paketin saappaat ovatkin kokoa 43 ja TADAM – aivan oikean kokoiset!

IMG_9713.jpgKyllä minä näillä saappailla täysiään Susirajan raittia astelen, vai mitäpä olette mieltä?

IMG_9714.jpgHintaa näillä piristyksillä oli postikuluineen 27 euroa, joten tällähetkellä niitä jaloissani pyöritellessä olen oikein tyytyväinen. Jahka ne ihan liikenteessä uudistan saan nähdä miten tuo korko asemoituu oman ruotoni kanssa ja kipeytyykö selkä vai ei.
Ärsyttävää, miten joku puolikin senttiä korossa joko liian vähän tai liian paljon voi tehdä ihanista kengistä helvetin popot!

IMG_9715.jpg

Oranssia tiistaita vaan kaikille muillekin!

 

 

 

 

muoti paivan-tyyli
Kommentit (4)
 1. Ihanat! I-ha-nat! Mä niin tahtoisin tollaiset – punaiset.
  Mutta ongelmia on kaksi:
  – persjalkaisuus
  – paksut pohkeet

  Mutta ihanat noi on, just täydelliset!

  1. Pöhpöh, eikun vaan saapasostoksille!

 2. No nyt on kyllä makeet! Siis ihana väei ja kivan pitkät varret, olematta kuitenkaan liian pitkät. En ymmärrä sellaisia melkein nivusiin tulevia. 😀 

   

  https://naissanelioissa.wordpress.com

  1. Jep. Olen lähes rakastunut️ …minäkö materialisti?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *