Synttärilahja itselle: huulten ja silmien kestopigmentoinnit

Tralalalaaa, huomenna torstaina on syntymäpäiväni ja päätin hemmotella (kiduttaa?) itseäni taas yhdellä kokeilulla…

Ajankäytön suhteen olen aina ollut sellainen, että en todellakaan kuluta aamuistani, päivistäni tai illoistani aikaa siihen että pakkeloisin naamaani pieteetillä tahi väkertäisin hiuksiani ennen töihin tai muihin rientoihin suuntaamista. Niinpä olenkin vuosien mittaan testannut niin ripsien- ja hiustenpidennykset kuin geelikynnetkin. Niihinkin olen kyllästynyt varsin nopeasti, koska ne vaativat ylimääräistä hoitoa ja ylläpitoa. Ei vain ole minun juttuni.

Hiustenpidennykset olivat ensimmäinen mitä kokeilin, niistä pidin niin paljon, että parikin kertaa niihin sijoitin.

Ripsipidennykset  olivat kauniit vain muutaman hullun viikon ja sitten ne alkoivat näyttää rähjäisiltä, joten liuotin/nypin ne irti varsin nopeasti, enkä kokeillut toistamiseen.

Geelikynnet pilasivat omat kynteni totaalisesti, joten vaikka ne olivatkin todella upeat, niin eivät olleet tuhon väärti.

Kun kävin täydentämässä Anarkia-mutsi tatuointia lasten nimillä, tuli puheeksi tatuoijani käymät lisäkoulutukset ja niinpä sain päähäni testata huulten- ja silmienrajaukset kestopigmentoinnilla!
Olin jo aikaisemmin ottanut itselleni kolme päivää vapaata, yhden ennen synttäripäivää, synttäripäivän ja yhden päivän jälkeen synttäreitä, joten kun tatuoijan kalenterista löytyi vapaat slotit juurikin tuolle ensimmäiselle vapaapäivälle, se tuntui ”kohtalon sanelemalta”!.

Eli tänään on se päivä kun testaan kestopigmentoinnin!

To be continued…

kauneus paivan-tyyli oma-elama meikki
Kommentit (6)
  1. Kyllä nyt jännittää, mitä tapahtuu!

    1. Lopputuloksesta postaan, kunhan naama vähän rauhoittuu 😀

  2. Ooo! Mulla on ollut pari kertaa oman kynnen geelaus ja en kanssa tykkää siitä, että se pilaa omat kynnet ja vaatii jatkuvasti uusimista.

    Hiustenpidennykset on sellaiset, jotka joskus haluaisin. Mutta aika tyyristä hommaa myös!

    Kulmien pigmentointi olisi kiva. Kulmat kun tekevät koko kasvojen ilmeestä ihan erin. Siihen hommaan vaan pitäisi sitten löytää tekijä johon luottaisi täysin. Sillä kulmien haluaisi olevan luonnolliset ja siistit!

    1. Niinhän se on, että nämä itsensä hemmottelut eivät ole halvimmasta päästä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *