Täydellinen Isänpäivälahja kofeinistille

Isänpäivälahja oli tänä vuonna helppo juttu!

Jouluhöperönä olen googlaillut ja katsellut FBssä erinäisiä joulusivustoja ja koska ISOVELI valvoo on sivulleni tietty pomppinut sitten joulumainoksia joka kolmannen postauksen väliin.
Moni niistä on ollut täysin turhake ja ärsyttävä, mutta Lifestylenordicin mainos osui hermoon ja sai siltä istumalta aikaan ostorelfleksin!

Tarjolla oli nimittäin kahvijoulukalenteri!
Rakastan joulua ja Turjake rakastaa kahvia – Mikäpä olisi siis parempi lahja rakkauden hedelmiemme Isälle, omalle kofeinistilleni,kuin kahvijoulukalenteri, häh?
Naputtelin tilauksen menemään ja se saapuikin n. viikossa T:n ollessa sopivasti mökillä, joten sain rauhassa ihastella ostostani.Pakkaus on yksinkertaisuudessaan kaunis ja sen lisäksi käytännöllisen kokoinen. Boxi sopii vähän ahtaanpaankin keittiöön. Vetolaatikko aukeaa sutjakasti ja sisällä on 24 numeroitua pussia, joiden sisällöistä valmistuu jokaiselle joulun odotuksen päivälle erilainen kahviannos!Pussien takaa löytyy tekstipätkä kyseisen päivän kahvista sekä määritys jauhatuksen  paahtoasteesta, hapokkuudesta, täyteläisyydestä ja alkuperämaasta. Muuten pusseja ei ole turhanpäiten kruusattu tai koristeltu, tässä kalenterissa ei tärkeintä ole korea kuori vaan maistuva sisältö!Boxissa on mukana myös vihkonen, johon voi vaikka merkitä omat mielipiteensä ja arvostelunsa kunkin päivän kahvihetkestä. Joensuussa on ihana kahvi- ja suklaakauppa Mokkamaa, josta voimme käydä ostamassa isompia annoksia kotiin, mikäli näistä löytyy uusia suosikkeja.Annospussin koko on 21g , ja siitähän kiehauttaa  tarkkojen taiteen sääntöjen mukaisesti kolme kuppia jaloa juomaa.  Niinpä toiveissa on sekin, että itsekin pääsisin osingolle ja nauttimaan tästä Isänpäivälahjasta pikkukupposen muodossa joulua odotellessa.

Mikähän näistä maistuu parhaalle?

puheenaiheet tapahtumat-ja-juhlat ruoka-ja-juoma suosittelen
Kommentit (2)
  1. Musta on ihanaa, kun kalentereita löytyy paljon erilaisia nykyään! Ne kun piristävät kyllä aikuisiakin! Itse en ole vielä päättänyt millaisen ostan. 😊

    https://naissanelioissa.wordpress.com/2020/11/06/kertoisinko-sinulle/

    1. Mie olisin halunnut sen sipsikalenterin, mutta niille apajille ei ollut mitään asiaa 🙁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *