Vastarannankiiski, vol. 1

”Tonio was smoking~” by komyc is licensed under CC BY-NC 2.0

Haluaisin aloittaa tupakanpolton, mutta ongelmana on se, että se maistuu ja haiseekin niin hemmetin pahalle ettei millään pysty.

Mutta olen niiiiiiiiin tympiintynyt kaikkiin säännöksiin, lakeihin ja yleismaailmalliseen paheksuntaan, mitä tupakoitsijat nykypäivänä saavat osakseen, että ihan v*ttuillakseni haluaisin liittyä syrjittyjen ja parjattujen saastuttajien halveksuttuun joukkoon.

Röökin orjat, sorron yöstä nouskaa!

Enää ei saa polttaa sisällä (sinänsä kyllä hyvä juttu tämä, ei tarvitse julkisissa tiloissa vietettyjen iltojen jälkeen suoraan survoa vaatteitaan pesukoneeseen), työpaikat ovat savuttomia, koulut ovat savuttomia, kerhot ovat savuttomia.
Ei saa oikein polttaa ulkonakaan. Ei portinpielessä, ei pihalla, ei puistossa (lasten leikkipaikkalle voipi savu leijua)…

Ei saa polttaa omassa kotonaankaan!
Saa olla juoppo, saa olla yli-/alipainoinen (kehopositiivisuus kunniaan!), mutta auta varjele jos on vaikkapa parveketupakoitsija!
Siinähän sitten lukee kotitalonsa ala-aulan ilmoitustaululta paheksuvia lappusia tai peräti saa niitä postiluukustaan sisään ja  paikallislehden tekstiviestipalstalla julistetaan tupakoitsija  julkiseen pannaan kun julkenee myrkyttää kanssaihmisiä röökinsavullaan, joka tappajana luikertaa sisään itä-siiven naapurin tuuletusikkunan hyttysverkon rei´istä.

Jos oikein hyvin käy, niin ravintolassa tai junassa tai muussa julkisessa toimitilassa on taaimmaisessa kulmarakennuksessa pieni ja ikkunaton koppi, jossa voi syntiään harjoittaa toisten paarioiden kanssa.
Ja sieltäkin tultuasi joutuu kohtaamaan tylyjä katseita, lausahduksia ja peräti luentoja siitä kuinka osaltaan tuhoaa otsonikerrosta, kanssaihmisten keuhkoja, omistaan puhumattakaan ja muutenkin on heikko ja p*ska ihminen, kun ei tuollaisesta riippuvuudesta irti ole päässyt.

Väärin, niin väärin!!

Kyllä tupakoitsija, ihan niinkuin ylensyöjä tai itseään aliravitseva tai alkoholisti tietää vaarat ja sudenkuopat, ihan varmasti tietää.
Riippuvuus, sairaus, addiktio – mitä niitä määreitä onkaan – miksi kaikille muille riittää sympatiaa ja kannustusta mutta ei tupakoitsijoille?

Kysynpähän vaan.

 

 

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (8)
 1. minkähän takia en voi kommentoida saamiini kommentteihin?

  1. paitsi että voin taas.
   Peeeeeerjantaiiiiiiii

 2. Oma piha, ei tarvitse kenenkään tulla nillittämään tupakoinnista.

  t. myös eräänlainen lainsuojaton

  1. Niin. Ei tarvis tulla missään nillittämään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *