Ladataan...
Alohair

Muotovaahto on aivan turhaan jäänyt taka-alalle trendikkäämpien tuotteiden tieltä. Muotoilutuotteissa on vähän se ongelma että pyörä keksitään yhä uudelleen vaikka vanhoissakaan ei ole mitään vikaa.

Vanha kunnon muotovaahto on ehdottomasti suomalaisen hennon hiuksen paras kaveri, oli hius missä mitassa tahansa. Muotoilusuihkeet on huomattavasti kevyempiä kuin napakka vaahto, ja föönikampaus on helpoin saada pysymään ryhdikkäänä juuri vaahdon avulla. Lyhyet, polkat sekä otsahiukset saa parhaiten muotoonsa vaahdolla ja oikealla föönitekniikalla.

Muotovaahto on parhaillaan sellaisenaan, on olemassa hoitavia vaahtoja myös mutta ne ei tuo samalaista ryhtiä hiukseen. Moni arkailee turhaan muotovaahdon kanssa, ehkäpä huonon kokemuksen takia. Muotovaahtoa ei laiteta märkään hiukseen, näin saa aika kovat koppurat kutreistaan aikaan. Hiuksen pitää olla lähes kuiva ennen vaahdon laittoa.

Eniten irti muotovaahtosta saa kun föönää hiuksen tai käyttää ilmakiharrinta mutta toimii vaahto mainiosti lettikiharoiden ja paplarikampausten pohjana myös. Muotovaahtoja on eri vahvuuksia ja myös annostelulla voit vaikuttaa lopputuloksen kestävyyteen.

Tämä Paul Mitchellin Extra Body Sculpting Foam on niin perusvarma vaahto kun vaan voi olla! Tällä saa kiiltävän, napakan ja kestävän kampauksen aikaan. Tarkka suutin, neutraali tuoksu sekä tahmaamaton koostumus tekee tästä helpon ja miellyttävän käyttää. Muotovaahtohan on muuten lähes raivostuttavan riittoisaa, vaihtelunhaluisille tiukka paikka mutta meille taloudellisille loistotuote.

Annostelu on helppoa mutta jos muotovaahto on tuotteena vieras, saattaa joutua hieman hakemaan omalle hiukselle sopivaa määrää. Itse turautan reilun tennispallollisen vaahtoa tähän mittaan. Turauttaminen ei ole mitään ammattisanastoa mutta kuvaa hyvin sitä mitä siinä tapahtuu. 

Tähän väliin pitää sanoa että Paul Mitchelillä on aina ollut onnistuneimmat tuoksut tuotteissaan, raikkaat sekä neutraalit ja tuoksumaailma käy ikään ja sukupuoleen katsomatta kaikille. Niin tässäkin ja kehoittasin myös miehiä kokeilemaan tätä. Muotovaahdossa on sekin hyvä puoli ettei napakka pohjatuote enää vaadi lakkaa pysyäkseen ryhdissä. (Oon muuten tässä ootellut millon hiuslakka nostetaan framille kun kyllähän siitäkin vesistöön pääsee hartsiyhdisteitä.) Itse tykkään muotoilutuotteista joilla saa sen verran hyvän pohjan luotua hiukselle ettei lakkaa tarvitse enää käyttää.

Extra body sarja on muuten kaiken kaikkiaan täysi hitti jos tahdot tuuheat hiukset. Oon sarjan muotoiluneste Thicken uppia käyttänyt ties kuinka monta tuubia, se on yksi omia all-time-favourite-tuotteita. Sarjasta löytyy vaahtoa, suihketta, lakkaa, pesutuotteita ...kaikkea mahdollista. Mullahan on omassa käytössä sekä liiketyöskentelyssä ne suurimmat ahaa-elämykset hiusten hoidosta ja muotoilusta tullut nimenomaan PM.n tuotteista, oon saanut oikeilla tuotteilla niin silkkisen suoraa, upean tuuheutta sekä rouheaa rakennetta. Tuotteet on mutkattomia, helppo käyttää ja toimivia.

Sain tämän vaahdon maahantuojalta pr-näytteenä mutta hyviä kokemuksia tästä löytyy vuosikymmenen verran!

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Ekaksi, onpa hulvatonta että kamomilla on eestiksi kummeli. Toiseksi, en kestä kuinka ihania tuotteita Nurmella on ja kolmanneksi huokaisen vaan että onpa Nurme kertakaikkiaan symppis merkki!

Olen aiemmin testannut Nurmen ruusu- sekä laventelikasvovettä ja tämä kamomilla on aivan yhtä ihana! Haluan pitää kaikki kolme pysyvästi kylppärikaapissani!

Eli kuivalle ja normaalille iholle tarkoitettu kasvovesisuihke mm.pehmentää, tasapainottaa, rauhoittaa, puhdistaa sekä kosteuttaa ihoa. Tämä sopii myös akneen taipuvalle iholle hyvin, supistaa huokosia sekä myös ikääntyvä iho voi tästä hyötyä. Itsellä on vuoden sisään aika ikävästi huokoset levinneet järkyttävän isoksi ja kyllähän tää kolmevitosen naamari vähän jo anti age-tuotteitakin(sanoinko tuotteita, ihmeitä tarkotin) tarvitsee eli nappivalinta omalle iholle siis. En varsinaisesti ole huomannut että huokoset pienenisi tällä mutta en ole vielä sellaista tuotetta löytänyt millä dramaattisen eron tässä asiassa huomaisi.

Rakastan nimenomaan suihkepulloissa olevia kasvovesiä ja saankin nämä alta aikayksikön käytettyä tyhjäksi. Ei sillä, ei nämä normikäytössä heti lopu mutta tykkään suihkia näitä meikin alle, päälle ja meikkisieneen meikkausvaiheessa. Imeytän myös kosteusvoiteen aina kasvosuihkeen avulla ja tämä tuntuukin auttavan siinä erityisen hyvin. Välillä suihkin myös ihan huvikseni kasvoille ja hiuksiini tätä koska rakastan Nurmen tuotteiden puhtaita ja raikkaita tuoksuja. 

Koko tämä kasvovesitrio on ihana ja Nurme vaan niin vallottavan sympaattinen merkki kaiken kaikkiaan. Olen aiemmin tainnut sanoa tämän mutta virolainen brändi oikeen huokuu aitoa intohimoa luontoa ja luonnonkosmetiikkaa kohtaan.

Olen saanut tämän Nhs.ltä testiin blogia varten mutta tämä ei vaikuta yhtään mielipiteisiini tuotteesta tai brändistä! 

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Käytän syväpuhdistavaa shampoota kun tahdon poistaa hiuksesta muotoilutuotejämät, poistaa suoraväripigmenttejä joita tulee sävyttävistä shampoista sekä colormaskeista tai juuri ennen hiusnaamion laittoa. Hius johon kertyy muotoilutuotteita on samea ja eloton ja pelkkä syväputsaus saattaa tehdä ihmeitä tälläiselle hiukselle. Erityisesti kuivashampoo ja hiuslakka kertyvät huokoiseen hiukseen helposti. Sävyttävät tuotteet taas saattavat kerrostuessaan tehdä hiuksen tunkkaisen sävyiseksi ja tehohoidosta saa parhaan tehon kun on poistanut hiuksesta kaiken ylimääräsen tieltä pois. Myös päänahka hyötyy säännöllisestä tehopesusta kun tekee sen hyvällä tuotteella.

Syväputsareita on lähes joka merkillä, useammassa hintaluokassa ja myös laadullisesti joka lähtöön. Hyvä syväpuhdistava on tehokas mutta hellävarainen, putsaa muttei kuivata hiusta tai päänahkaa. Eleven Australian Deep Clean Shampoo on juuri sitä!

Todella helposti levittyvä shampoo putsaa vaivatta ja hius jää todella raikkaaksi mutta ei lainkaan kuivan tuntuiseksi. Appelsiini- sekä laventeliöljyä sisältävässä shampoossa on ihana raikas tuoksu kaiken lisäksi. En lukenut inciä ennen testaamista ja suorastaan riemastuin kun nuo lempituoksuni bongasin tukkapyykillä.

Laadukkaan shampoon muuten tunnistaa parhaiten siitä että vain pieni määrä tuotetta riittää, ja näin ollen kampaamotuote voi tulla jopa markettiversiota edullisemmaksi!

Suosittelen syväpuhdistavan käyttöä noin parin viikon välein jos mitään erityistä tarvetta tiheämmälle käytölle ei ole. Mutta jos lakkaa ja hiuspuuteria kuluu runsaasti, kannattaa viikon välein putsata kunnolla hiukset ja erityisesti hiuspohja. Myös jokaiselle silvershampoo-muhittelijalle (kaikki blondit tietää mistä puhun!) myös vinkkaan että pidä aina kotonasi syväpuhdistava siltä varalta että kun olet sen tunnin istunut fudget päässä saunassa, saattaa olla että syväputsku pelastaa monelta itkulta. 

Shampoo saatu testattavaksi maahantuojalta Framedalta.

Ps. Jos tunnustaudut tukkanörtiksi ja tykkäät kauniista hiusmuotikuvista niin niitä tältä brändiltä löytyy! Aivan upeita kuvia löytää vaikka googlaamalla.

Ladataan...

Ladataan...
Alohair

Otsikko joka ei kuvaa yhtään tätä kirjottajaa, olen ehkä antiglamourin ruumiillistuma tällä hetkellä! Väsynyt,harmaa ja ehkä sotkuinenkin mutta pakko ottaa framille upea luomiväripaletti Essenceltä!

Olen tainnut muutamaan otteeseen sanoa etten ole luomivärien ystävä varsinaisesti, ja todellakaan en oo se tyyppi kuka laittaa rahaa palamaan että saa aina jokaisen markkinoille tulevan paletin itselleen. En tajua sitä hamstrausta ollenkaan, siis joo eri sävyt, eri koostumukset ja niin edelleen mutta...ei vaan oo oma juttu. 

Kuitenkin aina sillon tällön innostun luomiväreistä ja tämä testiin saamani Essencen Too clam to give a damn on aivan paletti!

Tämä alle yhdeksän euron (KYLLÄ!!!) paletti sisältää aika lailla kaikki omat lempisävyt ja erityisesti täydelliset murretut lilan sävyt jotka sointuvat hyvin omiin vihreisiin silmiini. Ihana sekoitus matta-sekä metallisävyjä, ja tällä osaava saa varmasti ihmeitä aikaan ja tumpelokin ihan kivasti onnistuu. Sävyt on tosiaan upeat ja täydellisesti tähän syksyyn sopivat. Tuo isoin nappi on muuten highlighter ja todella kaunis sellainen kaiken lisäksi!

En rehellisesti ole mikään asiantuntija kun puhutaan silmämeikeistä, riittää kun tuote on kaunis sävyltään, levittyy helposti ja ei sotke päivän mittaan. En hifistele pohjustajien kanssa enkä jaksa olla korjailemassa tai varsinkaan lisäilemässä päivän mittaan. Tällä osasin meikata silmiin sävyä luontevasti vaikka vetäsinkin kasarilapsena tottakai sitä kuuluisaa lilaa luomeen. Paletin keskellä olevat lilan sävyt ovat molemmat todella ihania. Sekä matta että upea shimmer on täydelliset!

Mielestäni tämä paletti on todella hyvälaatuinen, sopivan pigmenttinen ollakseen myös superedullinen! Plussaa myös kohtuullisen  ekologisesta pakkauksesta, suurin osa siitä on kartonkia joka toki vaatii varovaisuutta mutta ei kai niitä jykevämminkään pakattuja paletteja sovi viskoa.

Lempeät lilan sävyt sopii hyvin tälläselle luonnollisuuden tavoittelijalle. 

Itsellähän ei tuota liikkuvaa luomea tule esiin juurikaan niin sekään ei kannusta opettelemaan häivytyksen saloja ja antaa anteeksi pienet tumpeloinnit levityksessä. Olen muuten yhtä tumpelo meikkikuvien ottaja mitä meikkaajakin, mutta lupaan molempia treenata, vaikka ihan omaksi ilokseni!

Yhtä kaikki, todella kiva paletti on kyllä oikea löytö! Essence on mainio sarja, valikoimasta löytyy uusimmat trendimeikit sekä kauniita, klassisia sävyjä kaiken ikäisille. 

Olen muuten leikannut otsiksen, joka on jo kasvanut liian pitkäksi sekä tummentanut hiusteni sävyä mutta tukkakuulumiset ja moni muukin asia on jäänyt kertomatta koska me taaperon kanssa ollaan oltu 6 viikkoa putkeen kipeenä, on ollut angiinaa, streptokokkia sekä uusimpana enterorokko. Elokuu mikä on yleensä lempiaikaani vuodesta, meni ihan ohi, tai no tuntui jopa piinaavan pitkältä. Blogikin on ollut vaisumpi tästä syystä, mutta toivotaan että nyt kierre katkeisi ja loppusyksy pysyttäisi terveenä.

Ladataan...

Pages