10 ihan random faktaa minusta

Sain viestin että blogiani olisi mukavampi seurata jos kertoisin enemmän henkilökohtaisia asioita, enkä vaan hehkuttaisi shampoita(aika sanatarkka lainaus siis).Ajattelin aloittaa ihan random pläjäyksellä faktoja!

1.En ole ikinä ollut lentokoneessa.En pelkää lentämistä tai muuta vastaavaa,ei vaan ikinä ole ollut aikaa tai rahaa reissata.Nyt olen äitiyslomalla mutta viimoseen 10 vuoteen mahtuu muuten muutaman kuukauden verran lomapäiviä.

2.Olen opiskellut tekstiiliartesaaniksi ja myös ammattikorkeakoulussa vaatesuunnittelua tovin,ja käynyt useita käsityöammattiin valmentavia koulutuksia ja kursseja,ja lopulta päädyin kampaajaksi ja sitäkään työtä en pysty tekemään.

IMG_20170925_132747.jpg

3.En ole ikinä syönyt keitettyä kananmunaa,koska se ällöttää jotenkin niin kovasti.

4.Rakastan kylmää kokista,mutta vain lasipullosta.

5.Olen neuroottinen hiuksistani,muuten ulkonäkö ja vaatetus voi olla sinnepäin mutta tukka pitäisi olla aina hyvin.

IMG_20170925_132916.jpg

6.Olen pihi tai no tarkka rahasta tietyissä asioissa mutta jos sanotaan vaikka Suomalainen design ni hei,nuukuus katoaa samantien!Rakastan mm.kotimaisia koruja ja asusteita.

7.Tässä äidiksi tullessani on minulle auennut ihan uusi maailma.Lastenvaatteet,oheistavara ja muut kikkareet on ihan hepreaa vieläkin.Äitiys on mysteeri imetyksineen,gugguuineen,vaatekutsuineen ja jälleenmyytiarvoineen.En ymmärrä miksi ostaa ökyhintaisia vaatteita jotta niistä saa rahaa takaisin myytäessä.

8.Syön mysliä monta kertaa päivässä.

9.Olen asunut Lappeenrannassa,Enossa,Joensuussa,uudelleen Lappeenrannassa,Lahdessa ja nyt Järvenpäässä.En osaa määritellä mistä olen kotoisin,luultavasti en mistään(kulunein vitsi ikinä,ihan napakymppiosastoa).

10.Syliini tuotiin juuri vauva kenellä on kakat housussa, tähän on hyvä päättää siis faktat.Kakka on päivissäni isossa roolissa.Kakkaa on välillä kaikkialla.

Kommentit (4)
  1. Jee myslikaveri! 😀 <3 Täälläkin sitä voi helposti mennä monta kulhollista päivässä...

    1. Avoimet mysliholistit! Oon miettinyt jopa että onkoha miulla ongelma…

  2. Nää on niin kivoja nää randomit faktat!

    1. Nää on! Hauska lukea ja hauska miettiä että mitä satunnaisia faktoja löytäkään itsestään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *