30 kysymystä kauneudesta

1. Minkä sävyinen huulipuna sopii sinulle parhaiten? Entä huonoiten? Parhaiten kirkkaat ja nudet.Tuo vaaleanlila luultavasti huonoin sävy i-k-i-n-ä.

IMG_20170530_200640.jpg

2. Millä levität meikkivoiteesi? Beautyblenderillä tai Iberon siveltimellä.

P5145059.JPG

3. Teetkö ensin silmämeikin vai meikkipohjan? Pohjan. Silmämeikki on yleensä rajaus ja ripsari.

4. Mainitse kolme suosikkimeikkibrändiäsi. Miksi juuri ne ovat suosikkejasi? Clarins,Clarins,Clarins..ehdoton suosikki siis mutta muuten poimin suosikit millon miltäkin merkiltä.

5. Kumman valitset: voimakkaan silmämeikin ja kevyesti meikatut huulet vai räväkästi meikatut huulet ja kevyen silmämeikin? HUULET!

6. Onko sinulla jokin ”luottomeikki”, jonka tiedät aina onnistuvan? Ei,koska mikäänhän ei onnistu sillon kun toivoisi ja ois jotain spesiaalia menoa.

7. Suosikki luomiväripalettisi tai yksittäinen luomiväri? Olen useasti maininnut että en koe mitään intohimoa luomiväreihin, mutta välillä sipaisen jonkin hiekkaisen/kultaisen shimmer luomivärin sormilla luomille.Rentoa?

8. Käytätkö meikin pohjustusainetta? Mikä on suosikkisi? En, joskus laitan jotain heleyttävää kuten Macin Strobe Creamia.

9. Kuinka kauan sinulla menee aikaa arkimeikin tekemiseen? 10-15min.

10. Entä vaativamman juhlameikin? 20-35min.

11. Lisäätkö ripsiväriä myös alaripsiin? Joskus.Ja sillon aika reippaalla kädellä.

12. Irto-, kivi- vai meikkipuuteri? Irto.

13. Kokeiletko mielelläsi eri meikkityylejä vai pysytteletkö mieluummin tutussa ja turvallisessa? Kokeilen eri sävyjä kyllä mutta en ole mikään kreisi meikkikokeilija.

14. Ehdottomasti paras tuote kulmien meikkaamiseen? Tällä hetkellä Colour Popin Brow Pomaden dope taupe sävyä, toimii yhtä hyvin kun ABH.n vastaava mutta monta kertaa edullisempi.

15. Kuinka usein peset meikkisiveltimesi? Ihan liian harvoin, mutta harvoin käytänkään.Beautyblenderin ja meikkipohjasiveltimen pesen kyllä päivittäin.

16. Miten arki- ja juhlameikkisi eroavat toisistaan? Juhlameikki on hieman voimakkaampi, mutta ei kauheaa eroa ole.Teen huolellisemmin pohjan, thats it.Hiuksia väkertäessä usein eniten aikaa menee.Tässä aika perusjuhlameikkini:

IMG_20170617_152044.jpg

17. Mielipiteesi nestemäisistä huulipunista? Hyvinhän ne toimii,toki merkkikohtaisia eroja löytyy.

18. Minkä meikkibrändin toivoisit seuraavaksi rantautuvan Suomen myymälöihin? Narsia ois kiva päästä hipeltämään.

19. Onko sinulla jokin kipuraja, jota enempää et olisi valmis maksamaan yksittäisestä meikkituotteesta? Jos joku on  pakko saada niin pakkohan se on saada…i rest my case.

20. Varjostatko kasvojasi? Jos varjostat, millä tuotteella? Lorkun cushion aurinkopuuterilla tällä hetkellä, ja omistan useamman contour-paletin mistä poimin parhaat sävyt.

21. Kiinnitätkö valmiin meikin meikinkiinnityssuihkeella? En, mutta suihkin usein Avenen mineraalivettä meikin päälle.

22. Paras sivellin luomivärien häivyttämiseen? Ei mitään hajua!

23. Tykkäätkö meikata muita ihmisiä? Kyllä,muille jopa tykkään laittaa luomiväriäkin.

24. Onko sinulla meikkejä, joita haluaisit säästellä ja käytät siksi vain harvoin? Ennen oli, yleensä kävi niin että ne oli menyt  pilalle jo siinä kohtaa kun raaskin kaivaa esiin.

25. Paras irtoripsimerkki? Mulla on tylsimmät vastaukset ikinä, ei tähänkään mitään mielipidettä.

26. Suositko luomiväreissä enemmän matta- vai shimmersävyjä? Shimmer.

27. Voidemainen vai puuterinen poskipuna?Puuterinen.

28. Käykö sinulle koskaan niin, että huomaat kotona valinneesi kaupassa ihan väärän sävyisen meikkivoiteen, peitevärin tms.?Kyllä, vasta ostin liian tumman irtopuuterin, se oli lancomen ja aika kallis.Damn.

29. Kuinka monta huultenrajauskynää omistat?Luulen että noin 10.

30. Onko meikkaaminen sinulle pakkopullaa, intohimo vai jotain siltä väliltä?Se on rutiini pääsääntöisesti, olen 20 vuotta aamun aloittanut meikkaamalla, mutta jos olisi pakkopullaa niin en meikkaisi.

Kommentit (2)
  1. Sulla on kyllä aivan ihanat huulet! Nuita passaa maalailla huulipunilla :))

    1. Oi kiitos, nyt on huulet vähän pienentynyt kun raskaus on takana mutta lääniä vielä löytyy 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *