Willkemin sienet testissä

Sain Willkemiltä erilaisia sieniä testiin ja joukossa on niin meikkisieniä kuin konjac-sieniäkin.

Konjac sienet on itsellä ollut hieman harmaata aluetta, tykkään kyllä näistä liukkaista pirulaisista mutta vaikka olen useampiakin testannut niin en ole saanut sisällytettyä näitä omiin ihonhoitorutiineihini. Tämä perussieni käy kaikille ihotyypeille ja tämä olikin toista tälläkertaa kokeilemaani hellävaraisempi. Kuuma suihku, lempikasvoputsari ja sieni jolla hellästi kuoria kasvojen ihoa on yleensä parasta hemmottelua kiireisen taaperoarjen keskellä.

Magic puhdistussieni on tarkoitettu käytettäväksi oman kasvojenpuhdistusaineen kanssa. Sieni puhdistaa sekä hellävaraisesti kuorii samalla ihoa. Itsehän tykkään kovasti apuvälineistä kasvojen puhdistuksessa joten mielenkiintolla otin tämän testiin. Sieni on iholla pehmeä ja oman hieman vaahtoavan putsarin kanssa toimi kivasti. Sieni sopii kivasti käteen ja tuntuu hauskalta kasvoilla. Tämä on tollaista isohuokoista matskua mitä tähän tarkoitukseen olevat sienet yleensä ovat  ja tämä uusi muoto on läpyskämallia kiinnostavampi.

Blender Sponge on samalla periaatteella toimiva sieni mitä mm.Beauty Blender on, eli sieni kastellaan märäksi ennen työstöä. Tämä on huomattavasti kovempaa matskua kuin BB ja toimii hyvin todella ohuen meikkivoiteen  ja nestemäisen poskipunan kanssa. Tuntuu ettei sieni hörppää niin paljon meikkiä sisäänsä, mutta paksumman (sekä nopeasti kuivavan) peitevoiteen levitys ei ollut erityisen helppoa. Se tässä on mainiota että on monta eri pintaa meikille, saa tarkempaa terävällä päällä ja toisella päällä taas saa meikin paineltua hyvin kasvoille.

Blender & Bake sieni on hauskasti pyyhekumin muotoinen ja erityisesti beikkaamiseen tarkoitettu sieni. No eihän tällänen keski-ikänen dinosaurus mitään beikkaile, rypythän siinä vaan korostus! Eli en varsinaiseen käyttötarkoitukseen tätä käyttänyt mutta toimi kivasti muuten meikkipohjan teossa. Myös tämä kastellaan ennen meikkausta. Pidän terävistä kulmista ja tämä muoto viehättää ihmistä joka tahtoo nähdä kaiken graafisena. Hyvä apu silmämeikin siistimiseen sekä huulten pohjustamiseen.

Charcoal Konjac sieni on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle ja olen käyttänyt tätä viikottaisessa kuorinta/naamiohetkessä mukana. Konjac sienet on Konjac-kasvin juuresta valmistettua, eli täysin luonnonmatskua. Sientä voi käyttää joko ilman puhdistusainetta tai puhdistusaineen kanssa. Tämä jättää omalle iholle aavistuksen kireän fiiliksen ilman puhdistusainettakin eli varmasti passeli epäpuhtaalle iholle. Tykkään Konjac-sienten koostumuksesta kovasti, vaikka en aktiivikäyttäjä olekaan.

Siinä sieniä kerrakseen! Willkemiä muuten myy mm. Tokmannit, Kauneutta.com sekä Prismat.

Tuotteet saatu pr-näytteenä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *