Luonnonkosmetiikan todellinen helmi Madara

Saatu pr-näytteenä

Olen sanonut aiemminkin että omaan aika ristiriitaisen suhtautumisen Madaraan mutta nämä uutuudet ovat L-O-I-S-T-A-V-I-A!

Moni kauneushörhö onkin kerennyt jo hehkuttamaan Skin Equal Soft Glow Foundationia joka onkin aivan mieletön! Todella luonnollisen kuulaan pinnan iholle tuova meikkivoide sopii täydellisesti pintakuivalle iholleni. Peittää sopivasti (itsehän en halua täysin peittävää meikkivoidetta vaan luonnollinen peittävyys riittää mainiosti). Itsellä on sävy Ivory 20 joka on talvi-iholle passeli mutta jää jo pian liian vaaleaksi ja harkitsen kovasti tilaavani tummemman sävyn kesää vasten. Kyse on loistavasta meikkivoiteesta mutta en millään oikeuta tällä hetkellä meikkivoiteen tilaamista kun niitä kaapista useampi löytyy mutta…silti!

Yhtälailla rakastuin myös Luminous Perfecting Concealeriin joka mulla on toiseksi vaaleimmassa sävyssä Latte 25. Todella ihana koostumus joka ei kuivata sy-ihoa eikä kuivahda iholle myöskään liikaa. Peittää ihon virheet kyllä muttei paklaa ihoa luonnottomaksi. Jäljelle jää kaunis kuulas iho. Peitevoide käy hyvin muidenkin ihovirheiden peittämiseen. Pigmenttirikas voide on todella poikkeuksellisen toimiva luonnonkosmetiikan peittäjäksi koska oma kokemus lk-meikeistä on se että ne kuivahtaa iholle, ja päivän mittaan oikein korostaa ihon kuivimpia kohtia. Todella hyvä tuote, sopii myös iäkkäämmälle iholle mainiosti.

Pääsin testaamaan myös Madaran uusia ampulleja ja Hyaluronic Collagen Booster ampullikuuri onkin parasta mitä ihoni on aikoihin kohdannut! Pintakuiva, karhea ihoni pehmeni hetkessä ampullien avulla ja kosteutusteho on mitä mainoin. Kollageenintuotantoa parantavat ampullit ravitsevat, elvyttävät sekä rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Kuuria on idea käyttää 10 päivää jonka jälkeen ylläpitää vaikutusta 2-3 kertaa viikossa. Kermaisen täyteläinen koostumus imeytyy hyvin ihoon ja tämä on tarkoitus laittaa iholle ennen muita hoitotuotteita jotta ne imeytyvät paremmin ihoon.

Antioxidant Energiser Booster ampullien koostumus on öljyinen ja hyvin erityyppinen tuote muutenkin kuin edellinen. Antioksidantit taistelevat ihon väsynyttä ilmettä sekä sameutta  vastaan sekä erityisen tehokas stressaavissa elämänvaiheissa jota tämän hetkisen tilanteen väittäisin olevan. Ihon epätasaisuus pienenee sekä tekstuuri paranee ja ihon sävy myös kirkastuu kuurin aikana kummasti. Molemmat boosterikuurit olen öisin käyttänyt, erityisesti tämä öljyisempi saattaisi olla aika haastava meikin alle laittaa.

Custom Actives Omega 6-konsentraatti on joko kasvo-tai vartalovoiteen sekaan lisättävä tehotiiviste joka kosteuttaa, pehmentää, torjuu stressin merkkejä sekä puhdistaa epäpuhdasta ihoa. Todella helppokäyttöinen tiiviste on pakattu pipettipulloon josta helposti annostelee sen 1-3 tippaa kasvovoiteen joukkoon. Tällä saa enemmän irti ihonhoidosta ja myös kaappiin unohtuneet liian vähän kosteuttavat voiteet on tullut tässä testaillessa käytettyä pois.

RE:GENE Optic Lift silmänympäysseerumi heleyttää sekä kiinteyttää sy-ihoa. Seerumi myös vähentää sy-ihon tummuutta. Hydroksiproliini kiinteyttää, EyeBright Periocular Complex-yhdiste ehkäisee tummuutta silmänalusilla taisteleee väsymyksen merkkejä vastaan. Tämän seerumin idea on että tähän laitetaan vielä päälle silmänympärysvoide, ja ohut koostumus imeytyykin nopeasti ihoon. Todella hyvä tuote ja itsellä kesti hetken aikaa huomata ero sy-iholla mutta se kertookin vain tuotteen oikeasta toimivuudesta. Freesaa siis ilmettä päivä päivältä enemmän.

SOS Eye Revive Hydra silmänympärysvoide & naamio on todella tehokkaasti sy-ihoa kosteuttava voide jonka voi myös käyttää naamiona niin että sitä levittää iholle runsaasti ja antaa vaikuttaa 15 minuuttia. Voide kosteuttaa, rauhoittaa sekä vahvistaa herkkää sy-ihoa. Rakastan pumppupulloa pakkausmuotona kun kyseessä on sy-voide jota normaalisti annostellaan hyvin pieniä määriä. Madaran SOS-sarja on itselle tuttu jo pidemmän ajan takaa ja tämä on kyllä yhtä hyvä kun linjan muutkin jo lähes kulttimaineessa olevat tuotteet.

Kaikki testaamani tuotteet oli niin hyviä etten taas voinut kuin miettiä että kylläpä luonnonkosmetiikka on ottanut isoja harppauksia eteenpäin vuosien saatossa.

Kuvassa kasvoilla Skin Equal meikkivoide sekä Luminous Perfecting Concealer ja molemmissa sävy aavistuksen vaaleampi kuin normaalisti käyttämissäni pohjatuotteissa mutta ihoni sävyä ne kyllä vastaavat. Iholla lisäksi aavistus Bohon aurinkopuuteria hieman lämpöä tuomaan.

Sisältää mainoslinkkejä

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *