Uudistettu, paranneltu klassikko- Fudgen Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Shampoo ja hoitoaine

Saatu pr-näytteenä

Vertaan aina kaikkia testaamiani keltaisen sävyn neutralointiin tarkoitettuja tuotteita kulttimaineessa olevaan Fudgen Clean Blonde Toning Shampooseen. Kaikki tuntee klassikon mutta klassikosta on tehty vielä parempi, nimikin on kokenut pienen muutoksen matkan varrella!

Taittoteho on ennallaan mutta Shampoo hoitaa neutraloinnin lisäksi hiusta ihan mielettömän hyvin. En aiemmin itse voinut juurikaan käyttää alkuperäistä shampoota sen pigmenttirikkauden vuoksi, omassa hiuksessa on sen verran rakenne-eroja että shampoon sävy tarttui pääasiassa kuivaan latvaan ja liian tiukasti siihenkin vielä. Työssäni kampaajana kyllä sitä suosittelin suurimmalle osalle vaaleahiuksisista asiakkaistani. Aivan loistava tuote oli jo ennenkin mikäli hius on hyväkuntoinen eikä rakenteellisia eroja ole huimaavasti.

Pääsin testaamaan uudistuneet shampoota ja hoitoainetta ja hei, wau! Yhdessä käytettynä aivan loistava kosteutus sekä siloitusteho, hoitaa hyvin hiusta ja jättää karvan jopa lähes silkkiseksi. Uskomaton parannus entiseen. Opti-plex teknologia jota tuotteissa on käytetty, lupaa jopa 90% vahvemman hiuksen eli kyseessä on siis rakennepaikkaavat tuottet joka tekee näistä äärimmäisen loogiset tuotteet vaalennetuille hiuksille. Voiko parempaa olla? Rakennepaikkaavuus ja lämpimien sävyjen neutralointi samassa. Kummastakaan ominaisuudesta tinkimättä. Bruneteille löytyy myös omansa, Cool Brunette Blue Toning linja.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *