Kotimaisia joululahjavinkkejä joka budjetille

Päätin etten kokoa mitään joululahjavinkkejä, kunnes päätin toisin! Osta työtä Suomeen päivän ja itsenäisyyspäivän jälkimainingeissa on hyvä heittää muutamat kotimaiset ihanuudet framille!

Mbs Design on Outokumpulainen firma jonka koruja saa Weecosista ja nämä Pino korvikset sateenkaaren väreissä on mun joululahjalistalla!

Sukkia tarvitsee aina ja Uhanan äärimmäiset päheät Sail Away Motherfuckers sukat on vaan just täydelliset tässä kylmässä maailmassa.

Coston Wau pipot on meidän perheen lemppareita ja näitä löytyy lukuisissa värikomboissa. Näihin saa valita tupsun värin ja irroitettava tupsu onkin helppo vaihtaa fiiliksen ja asukokonaisuuden mukaan.

Olen äärettömän onnellinen omasta MoiMoin BomBom laukustani mutta myös brändin upea Isabel-laukku olisi ihana saada! Kaunis, ajaton ja kestävä laukku kävisi asuun kuin asuunkin.

Suklaa on varma valinta lahjaksi ja Goodio on yksi lempibrändejäni. Merkin Chai-levy on ehdoton lempparini ja muutkin maut toimivat täydellisesti mutta kattokaapa tätä Nordic Flavours-settiä! Niin kauniita!

 

Aarni tekee puisia asusteita ja tämä Vega-Saarni kello on pysyvästi mun lahjalistalla ollut jo vuosia.

Kahvi on se mikä pitää mut liikkeessä joten kahvilla ei voi koskaan mennä pieleen! Lappeenrantalaisen Lehmus Roasteryn Kettu-kahvit on syystäkin niittäneet mainetta ja lämmin suositus niille! Kettu-kahvit on niin kauniissa paketissa että säästyy paketoimisen vaivakin!

Tässä mun tämän vuoden tarkkaan harkitut joululahjavinkit!

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *