Väsyneen mutsin lempituotteet sy-iholle

Taloudestamme löytyy 2 ihmistä, taapero ja alati väsynyt mutsi. Stressi, työnmäärä ja uhmaikäsen oikuttelu vähän näkyy unissa sekä naamassa. Sy-iholla unenpuute sekä stressi näkyy eniten ja siihen yritän ihonhoidossa panostaa. Toki uni sekä oikea ravinto auttaa asiaan mutta se nyt on itsestään selvää ettei yh-mutsin aika kaikkeen riitä. Syön ja nukun sillon kun ei ole tärkeämpää puuhaa. Eli luojalle kiitos täsmäkosmetiikasta!

Mulla on muutamia lemppareita ja Talikan Eye Decompress sy-naamioista kirjoitinkin jo aiemmin täällä. Nämä saatu maahantuojalta alunperin pr-näytteenä mutta olen ostanut itse lisää jo muutaman paketin. Aivan ihana tuote!

Toinen naamiolempparini on Clarinsin Skin Smoothing Eye Mask jota voi käyttää myös yöllä (tai ainakin itse olen menestyksellisesti käyttänyt) tai pikanaamiona esim.ennen juhlia. 5-10min.vaikkarikin kosteuttaa ja freesaa silmänympärysihoa kummasti. Sisältää rentouttavaa kasviuutetta joten ilme on raikkaampi hetkessä. Poistaa turvotusta, tasottaa ihon sävyä ja paksu naamio on todella miellyttävä käyttää. Omani olen tilannut Bangerheadilta .

Korealaisen The Skin Housen Black Peptide Patchit on olleet myös kovassa käytössä! Bearelilta pr-näytteenä saadut silmänympärysihon naamiot kiinteyttävät ihoa sekä virkistävät kummasti! Pakkaus sisältää 60 kpl naamiolappuja eli riittää 30 käyttökertaan. Mm.peptidejä sekä vitamiineja sisältävät naamiot on helppo käyttää sekä tehoaineet imeytyvät ihoon tehokkaasti eli nämä ovat täydellinen tapa freesata iho ennen meikkiä. Erillistä sy-voidetta en ole tarvinnut käytön jälkeen.

The Ordinaryn Caffeine Solution on lemppareita kuten täältä 2017 kirjoitetussa postauksesta voi lukea. The Ordinarylla on tullut kiinnostavia tuotteita pilvin pimein ja aionkin tutustua brändiin uudelleen heti kun kaappi entisten osalta tyhjenee.

Sain Kokoskiniltä aiemmin syksyllä pr-näytteenä tuotteita ja tämä Secret Key Starting Treatment Eye Cream voide oli mukana. Jäi silloin korkkaamatta koska oli useampi sy-voide jo käytössä. Ihoa kirkastava voide on ollut unelmakevyt meikin alla, muttei voiteen keveys ole yhtään pois toimivuudesta! Vähentää myös turvotusta hyvin ja kaiken kaikkiaan yksi parhaista sy-voiteista joita olen käyttänyt.

Talikan Eye Detox on ollut päivittäisessä käytössä ja kirjoitinkin tästä jo aiemmin täällä. Tämä saatu maahantuojalta.

Käytän Eye Detoxin Porcelain sävyn kanssa usein Clarinsin Instant Light Brush-On Perfectoria sävyssä 00. Todella hyvä valokynä, sävy on loistava ja koostumus omalle pintakuivalle iholle loistava. Käytän muutenkin tätä kasvojen korkeimpiin kohtiin, ja tuo hyvin valoa sekä virkeyttä kasvoille. Tuote on saatu pr-näytteenä Bangerheadilta.

Kuvassa yllä Clarinsin valovoide sävyssä 00 ja alla Talikan Eye Detox sävyssä Porcelain. Tosi hyvä kombo itselle.

Muita lemppareita on Centifolian sy-voide jota on jo 3 purkki menossa sekä Remescarin ihmevoide johon turvaudun kun paniikki silmäpussien kanssa iskee!

Vähemmän hehktistä elämänvaihetta odotellessa turvaudun siis näihin tuotteisiin!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *