Aika uudistua mutta tyyli pahasti hukassa

Oon koko elämäni pukeutunut hieman rock-henkeen. Nuorena punkkarityyli oli omin, kasvoin rockabilly/pin up-tyylin parissa ja aikuisiällä pukeutuminen on ollut simppeliä, rentoa sekä aavistuksen rouheaa.

Nyt kun keho muuttui raskauden myötä, en enää tiedä mikä minua pukee ja millaisen viestin tahdon antaa eteenpäin. Myös naama ja hiukset tuntuvat kulahtaneilta mutta rehellisesti en tiedä mitä haluan. Toisaalta graafista, minimalistista ja ajatonta tyyliin perusfarkut, valkoinen t-paita ja bikerrotsi ja napakka polkkatukka ja sitten toinen puoli huutaa surffitukkaa ja boheemia rimpsumekkoa.

Haluaisin koota toimivan vaatekaapin, ekologisesti sekä kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen mutta en tiedä mistä eteenpäin. Juurikaan aikaa kaupoissa pyörimiseen ei ole ja en tosiaan edes tiedä mistä aloittaa. En pääse selvyyteen mitä haluan edes ajatuksen tasolla.

Haluaisin pistää tukan uusiksi koska en ole ikinä viihtynyt tässä vaaleassa mutta nyt rehellisesti en alan ammattilaisena osaa nähdä itselle sopivaa tyyliä ja väriä. Haluaisin että joku ottaisi ohjat käsiinsä ja tekisi kunnon jenkkityylin makeoverin ja tylsä tyyli jäisi unholaan. Haluaisin kaiken kerralla ja samalla tiiän että jospa vaan pikkuhiljaa rakentaisi uutta toimivaa vaatekaappia, kokeilisi erilaisia kampauksia ja vaikka fiilistelisi vaatekaupoilla (siis lue kirpputoreilla).

Oon jumissa, jämähtänyt ja hukassa ja haluaisin päästä tämän ongelman yli ja ympäri. Jos vinkkejä löytyy kuinka kasata ajaton ja toimiva vaatekaappi niin pistäs kertoen!

 

Kommentit (1)
  1. Rohkeasti kokeilemaan vaan jotain uutta! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *