Amika: arvonta

Kävin muutama viikko sitten tutustumassa lisää Amika: sarjaan aamiaisen merkeissä.Mukana oli Amika: kouluttaja Ciara Costenoble joka oli persoonana valloittava,selkeä sekä muuten vaan pirun magee mimmi.Muutamat kampausdemot nähtiin sekä kuultiin tuotteista.Amika tulee Brooklynista, amika on värikäs,räiskyvä ja urbaani sarja.Sarja kattaa kaiken pesu-ja hoitotuotteista muotoiluvälineisiin.Sain maahantuojalta Miraculosilta valitsemani tuotteet arvottavaksi ja setissä joka lähtee yhdelle onnekkaalle on:Triple rx shampoo ja hoitoaine,sekä Oil Treatment .

amika3.jpg

Korjaava ja ravitseva triple rx-duo vahvistaa erityisesti vaalennettuja ja lämpökäsiteltyjä hiuksia.Shampoo sisältää avokadoöljyä,vehnäproteiinia ja keratiinia joilla rakennepaikkaa tehokkaasti kulunutta hiusta ja hoitoaineen sheavoi,omegaöljyr ja proteiinit taas lisää hiuksen käsiteltävyyttä ja tekee niistä pehmeät sekä kiiltävät.

amika1.jpg

Oil Treatment on siloittava ja ravitseva hoitoöljy jolla poistat pörröisyyden ja kiillottomuuden hiuksesta hetkessä.Öljyn voi käyttää kuivaan tai kosteaan hiukseen,sekä voit sekoittaa öljyä myös hoitoaineen joukkoon saadaksesi tehohoidon.

 

Arvontaan voit osallistua blogissa tai instagramissa. Kommentoi jotain alle, niin mukana olet! Arvon voittajan perjantaina 10/11 klo 12.00.

Kommentit (36)
  1. Myöhästyin. Mutta kuka voitti?

  2. Kyllä olisi tarpeellinen hoito, talvihiukseni ovat ihan elottomat!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *