Aromaattinen öljy,hyvinvoinnin tueksi sekä vaihtoehto parfyymille

Tuote saatu pr-näytteenä

Miranda Kerrin Kora-brändi kiehtoo älyttömästi, jokainen tuote kuulostaa kuvailultaan siltä etten voi elää ilman juuri sitä. Päätin kuitenkin aloittaa merkkiin tutustumisen Heart Chakra Aromatherapy Oililla.

Kyseessä on aromaterapeuttinen öljy, joka sisältää rauhoittavaa sekä stressiä lieventävää bulgaarialaista ruusuöljyä (rose otto) joka myös nostaa itsetuntoa, santelipuuta (sandalwood) joka myös rauhoittaa ja tasapainottaa sekä mieltä että ihoa, ylang ylangia jonka sanotaan lisäävän rauhallisuutta sekä tuovan iloa sekä setripuuta (cedarwood) lisää elinvoimaa sekä parantaa keskittymiskykyä.

Eteeristen öljyjen teho terveydenhoidossa on asia joka jakaa mielipiteet vahvasti ja en lähde sen kummemmin omaa kantaani asiaan perustelemaan mutta uskon etupäässä siihen että ihminen on aika monimutkainen kokonaisuus ja välillä lisäboosti henkisen hyvinvoinnin tueksi on enemmän kuin paikallaan.

Tuoksu öljyssä on aivan ihana ja lempeän ruusuinen, ei liian mausteinen vaan enemminkin tyttömäinen kuin naisellinen kuitenkaan olematta ikäsidonnainen. Itse miellän tuoksun raikkaaksi ja miedoksi kukkaistuoksuksi ja olen käyttänyt tätä parfyymin korvikkeena. Öljy ei sisällä muita kuin raaka-aineiden tuoksun mutta tuoksu säilyy iholla todella pitkään. Kyseessä on vegaaninen luonnonkosmetiikan tuote, josta nettiarvostelujen mukaan moni on saanut jopa unettomuuteen apua.

En osaa sanoa että tuleeko minulle seesteisen rauhallinen olo tästä mutta naisellinen ja itsevarma kylläkin koska koen tämän tuoksuna aivan ”oman näköiseksi”. Uskon itse aromaterapiaan kyllä mutta myös itseni psyykkamiseen, tiedän että olen rauhallisempi jos uskon jonkin ulkoisen tätä tunnetta tukevan joten en osaa sanoa kummalla suurempi vaikutus mutta yhtä kaikki, aivan ihana tuote.

Öljy on söpössä roll-on purkissa ja siitä on helppo annostella tarpeeksi vähän tuotetta helposti, itse ajattelen että parfyymin kuuluu olla kuiskaus keholta eikä räikeää huutoa. Sipaisen itse tätä ranteisiin, korvan taakse ja välillä ohimoilleni myös. Raaka-aineilla on myös ihoa helliviä ominaisuuksia, joten on öljy on todella miellyttävä käyttää.

Valitsin muuten tämän aivan sokkona (tuotekuvailun perusteella) testiin Bangerheadilta joten jännitin paketin saapumista. Lähes yllätys tälläiselle tuoksunirsoilijalle oli että osui näin nappiin.

 

kauneus iho
Kommentit (1)
  1. Mä olen kiinnostunut vasta ihan vasta näistä eteeristä öljyistä ja muistakin ns luonnontuoksuista. En ole niihin koskaan uskonut, mutta olen kyllä huomannut, että ne tukevat mm rauhoittumista ja kehon palautumista. Kiitos siis vinkistä ja ihanaa heinäkuuta!<3
    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *