BOMBOM-laukku joka käy kaiken kanssa+arvonta

Olen himoinnut MOIMOI-merkin BOMBOM laukkua iät ja ajat mutta nyt vasta raaskin sen hankkia.Laukku käy täydellisesti vaatekaappiini joten harmittaa etten aiemmin ostanut tätä.Täytin juuri 35 vuotta ja päädyin lahjomaan itseäni tällä ihanuudella.Mietin hetken mustan ja ruskean välillä mutta…ruskeaan päädyin koska oma tyyli on hieman pehmentynyt viime vuosina joten se uppoaa paremmin tämän hetkiseen vaatekaappiini ja näyttää myös perusmustan kanssa tyylikkäältä.

MOIMOI laukkuja on useita malleja ja kaikki ovat ajattomia sekä tyylikkäitä,Suomessa suunniteltuja ja Espanjassa käsintehtyjä.Joku brändissä on aina kiehtonut ja minulla on useita merkin koruja ollut vuosia jo.Yhden puisen ankkurikorun olen käyttänyt jo aika karun näköiseksi,se kulki kaulassani sekä vuodet kampaajana että kässänmaikkana eli roiskeissa ja tahroissa löytyy mutta se on silti lempikoruni.

Mun tyyli on boheemi,hieman rock,aika rento ja vaivaton.Kokosin lempiasujani ja BOMBOM laukku täydentää kaikkia täydellisesti.Laukku on todella hyvin tehty,laadukkaasta nahasta ja hyvin hoidettuna luulen että se säilyy minulla ikuisesti.

moimoi.jpg

Marjapuurobiker,hippimekko ja pyöreä laukku-täydellinen kesäasu!

moimoi2.jpgKeltainen paita,musta nahkatakki,rikkinäiset farkut kuin huutavat ajatonta nahkalaukkua kaverikseen!

moimoi3.jpgBoyfriend neule, kipparilakki,DIAMANTE-korut ja uusi lempilaukkuni viileään kesäiltaan.

moimoi5.jpg

Kesäklassikko romanttinen valkoinen mekko huutaa konjakin väristä kaveria.Tässä laukussa on kaksi hihnaa,eli sen voi käyttää olkalaukkuna tai söpösti käsilaukkuna.

moimoi4.jpgSain mahdollisuuden arpoa jollekkin onnelliselle kuvassa näkyvät DIAMANTE korvakorut*.Ne on graafiset,tyylikkäät,näyttävät mutta vaivattomasti istuvat tyyliin kuin tyyliin.Valitsin arvottavaksi mustat versiot vaikka merkiltä löytyy paljon värikkäitäkin vaihtoehtoja.Korviksissa on käytetty koivua ja ne ovat  valmistettu MOIMOIn studiolla Helsingissä.

Arvon korvikset 10.5 klo 15.00 eli siihen saakka on mahdollista osallistua arvontaan ja osallistut kirjoittamalla kommentin ja jättämällä toimivan sähköpostiosoitteesi kommenttikenttään myös.Onnea matkaan!

*Yhteistyö MOIMOIN kanssa,sain kaulakorun itselleni ja mahdollisuuden järjestää arvonnan lukijoille.Laukku on itse hankittu.

Kommentit (30)
  1. hilda hissu
    9.5.2018, 19:29

    mukana arvonnassa 🙂

  2. Mukana.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *