Evolve Organic Rainforest Rescue Blemish Serum

Pitkään oon keskittynyt vaan ihon kosteuttamiseen.Olen kokeillut tuhat tuotetta siihen että iho olisi kimmoisa,kosteutettu sekä kiristämätön.Välillä onnistuen mutta hormonaalisten syiden takia useimmiten onnistumatta.

Vaikka ihossa on koko raskauden ja imetyksen ajan ollut kuivuuden lisäksi epäpuhtauksia olen silti keskittynyt vain kosteuttamiseen.Epäpuhtaidet ja erityi sesti mustapäät on tottakai häirinnyt mutta kiristävä tunne vielä enemmän, joten olen käyttänyt hyvin hellävaraisia savinaamioita sekä mustapäälappuja pääasiassa.Tujummat seerumit tai täsmätuotteet finneille olen kiertänyt kaukaa.Tämän seerumin luvataan olevan hellävarainen epäpuhtauksien nitistäjä joten pienen epäröinnin jälkeen päätin uskaltaa testailuun.

20180224_130421.jpg

Tämän seerumin lupaa tasapainottaa talineritystä,vähentävän tulehduksia sekä supistavan ihohuokosia.Oma iho ei nyt ole puoleentoista vuoteen rasvoittunut erityisemmin mutta ihohuokoset on kyllä laajat ja mustapäitä on t-alueella enemmän ja vähemmän.

Evolve on hieman vieras vielä merkkinä ollut ja tämän tuotteen bongasin facebookissa!Silmiini osui House Of Organicin kilpailu jossa tämä seerumi oli voittona,kuvauksen perusteella tämä sopii myös kuivalle iholle,joten osallistun ja satuin voittamaan tämän.

Hieman skeptinen olin alkuun,että uskallanko edes testata korppuiholleni tätä mutta hyvin varovasti nenään tätä hieroin alkuun.Kokeilin muutaman päivän vain iltaisin nenälle ja lopulta koko t-alueelle.Seerumin voi käyttää sekä aamuin että illoin iholle ja täytyy sanoa että jopa oma iho hyötyi tästä meikin allakin.Siis tämä ei tietenkään ole primeri mutta meikki pysyy freesimpänä tämän kanssa koko päivän!Huomasin jo nopeasti että huokoset kyllä pieneni,sekä iho pysyi hyvin mattaisena(itselle ihon mattaisuus ei ole ollut ikinä erityisen tärkeää,ja tahdon meikkipohjani mieluummin aavistuksen kiiltäväksi jättää kuin paklata täysin mataksi)ja meikki kuultotuotteineen näyttääkin paljon paremmalta tämän kanssa.

Seerumi sisältää acai marjaa sekä copaiba-öljyä jotka hillitsevät talineritystä sekä tulehduksia ihossa.Nämä tehoaineet myös kirkastavat ihoa sekä pienentävät huokosia. Seerumissa on myös pajunkuoreta(luonnollinen salisyylihapon lähde)joka kuorii ihoa ärsyttämättä, tehden siitä tasaisemman.Tämän voi käyttää t-alueelle,koko kasvoille tai yksittäisten näppyjen päälle.

20180224_130021.jpg

Koostumus on hyvin kevyt sekä emulsiomainen ja imeytyy ihoon niin ettei se tunnu kiristävältä tai no se ei vaan tunnu iholla miltään.Mikä on aina hyvä!Ainiin,tuote on muuten vegaani sekä cruelty free pupukin pakkauksesta löytyy.

Tuoksu seerumissa on mieto mutta todella raikas!Yleensä ihon puhdistukseen tarkoitetut seerumit tuoksuu haisee aika pahalle mutta tätä tuoksua voisin nuuhkia pidempäänkin.Seerumi laitetaan kosteusvoiteen alle ja itsellä on käytössä voide joka peittää alleen tämän tuoksun.Seerumi muuten on kätevässä pumppupullossa,ja vaikka kuinka pipetit on ihania niin kyllä rehellisesti pumppupullo vaan on hygieenisempi,taloudellisempi sekä kaikella tapaa käytännöllisempi.

Vaikka Evolve on vieraampi ollut niin bongasin tuttuun tapaan jo monta tuotetta mitä haluan testata merkiltä!

Kommentit (2)
  1. Olin jotenkin ollut siinä käsityksessä että Evolven tuotteet ois ikävän tuoksusia,muutamaan otteeseen osunut silmiin tollanen mielipide mutta ainaki tää on ihana

  2. Evolvella on paljon upeita tuotteita. Hyalyronihapposeerumi on superihana, samaten uudistava kasvovoide, jonka tuoksu on aivan taivaallinen<3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *