Geisha Shaver-sheivausta zero waste hengessä

Olin päättänyt metsästää kauniin sekä muovittoman sheiverin itselleni ja yhtäkkiä todella kauniita Geisha Shavereita olikin myynnissä kaikkialla.

Geisha Shaver on pitkäikäinen sekä zero waste- ideologiaan hyvin istuva tuote sekä miehille että naisille. Tällä ajelee niin kasvot kuin sääretkin näppärästi. Tämä tuntuu käteen napakalta ja jopa painavalta kun on tottunut muovisiin versioihin.

Sheiveri on ruostumatonta terästä ja siinä on klassiset vaihtoterät, joita saa lähes joka marketista. Terät voi muuten kierrättää metallijätteen joukossa itse olen käärinyt terät folioon ettei ne vahingossa pääse ketään satuttamaan mutta en tiedä onko tämä fiksuin vaihtoehto. Höylä tulee edullisemmaksi pitkässä juoksussa sekä jotain tosi klassista tässä perinteisessä höylässä on.

Höylä on helppokäyttöinen ja terän vaihto on näppärää.Vaihtoterä asennetaan teräsuojien väliin ja varsi pyöritetään kiinni suojiin.

Ekologisuutensa lisäksi höylä on todella kaunis käyttöesine sekä erityisesti kesän kynnyksellä tulee kiinnitettyä huomiota häiritseviin karvoihin. Ja ennen kun joku nostaa karvamanifestin esiin niin muiden karvat on mulle ihan ok ja ihailen rohkeutta olla mukautumatta ajatukseen karvattomuudesta mutta itse kyllä sheivaan sääreni jos niitä esittelen.

Geisha Shaveria myy mm.Pretty.fi ja Ruohonjuuri.

 

Kommentit (4)
  1. Moikka

    Huomasin, että kuvassa oleva höylä on kasattu väärin. Alimman palan harjakset pitäisi osoittaa ylöspäin.

    1. Huomasin itekin kuvat otettuani että moka kävi!

  2. Kylläpä onkin kaunis sheiveri 🙂

    Itse olen vähän samaa mieltä karvoista, että ei mua kenenkään toisen karvat kutittele mutta omat ajan kyllä mielelläni kesäaikaan. Mulla on vielä niin ärsyttävät geenit, että säärikarvat on tosi tummat, mikä häiritsee sitten omaa silmää todella pahasti 😀 Jos karvat olisi pohjoismaalaiseen tapaan vaaleita, saattaisin jättää ajelun väliin.

    1. Omat karvat on paksuja ja tummia,nyt raskauden jälkeen jopa mustia, niin ne kyllä varastaa huomion kauneimmastakin mekosta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *