hauska tapa kihartaa hiukset

Tykkään kokeilla eri tapoja kihartaa hiuksia ja löysin ebaysta tälläiset hauskat, värikkäät ’rullat’.
P2183512.JPG

Pakkauksessa näitä on 8 kpl ja en sillä saa omaan paksuun hiukseen välttämättä ihan kiharaa mutta pehmeyttä ja kuohkeutta kyllä.Pötkö lienee kuvaavampi ja hauskempi nimitys näille joten sillä nimellä niitä nyt kutsun.Eli pötkössä on keskellä piikit ja ne helpottaa kummasti pysyvyyttä ja nämä onkin todella nopeat ja näppärät käyttää.

P2183516.JPG

Hius pyöritetään avonaiseen pötköön ja suljetaan kiinni.Itse laitan yleensä hieman kosteaan hiukseen nämä, koska hiukseni ovat niin paksut että kuivaminen kestää ikuisuuden ja harvemmin näin saan kaunista kiharaa aikaan.

pötkö2.jpg

Jos olisin hankkinut näitä kaksi settiä niin saisin varmasti siistimmin pötköt päähän sekä selkeät kiharat aikaan mutta mukaviin lopputuloksiin olen tälläkin määrällä päässyt.

pötkö5.jpg

pötkö6.jpg

Latvassa hieman taivutusta enemmän ja pidemmässä hiuksessa näillä saakin varmasti ihanan pehmeän taipuisuuden latvaan.

pötkö7.jpg

Ebayssa suurin osa tavarasta on edullista ja nämäkään pötköt ei tulleet maksamaan kuin pari euroa posteineen kotiovelle.

Kommentit (4)
  1. Antaisitko linkin? 🙂

  2. Olen kokeillut monia erilaisia tukkapötköjä, mutta tällaisia en ole nähnyt aiemmin. Vaikuttaa sellaisilta, että ne pysyisivät tukassa paremmin kuin ne väännettävät pötköt (jotka on vielä niin painavat, että liukuvat aika helposti pois polkkatukasta…)

    1. Joo ehdottomasti paremmin toimii! Ja tosiaan noi piikit on näissä supernäppärät. Laitan linkin mistä tilasin niin tuohon seuraavaan kommenttiin mikäli kiinnostaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *