hehku,hohda ja kimalla

Sain kattavasti Essencen kevätuutuuksia testiin ja ensimmäisenä halusin nostaa esiin hehkua(kas kas…) tuovat tuotteet.

Jos ei joku vielä tiedä niin itse haen jokapäiväiseen meikkiin hehkua koska tällä hetkellä olen aika harmaa väsymyksestä ja stressistä.

Näillä uutuuksilla taikoo luonnollista raikkautta,juhlavaa hehkua ja ihan selkeää kimallustakin.

glow10.jpg

Käteviin puikkoihin pakatut voiteet Holo Wow! joka tuo selkeää sävykkyyttä, sekä 3D Dewy Look-jolla hyvin korostaa kasvojen korkeimpia kohtia ilman kimallusta ovat molemmat hauskoja tuttavuuksille.En muuten keksi sanalle dewy mitään järkevää suomennosta(taas yksi niistä sanoista…).

glow8.jpg

glow4.jpg

Alempana Holo Wow ja ylempänä 3D dewy look.

Glow to go on ihana viimeistelysuihke meikille, jonka käyttö vaatii opettelua!Testasin tuotteen ensimmäistä kertaa jäätävässä kiireessä ja sain naamalle lähinnä läjäyksen valkosta voidetta.Tuote on paksua ja suuttimesta se tulee aika vauhdilla yhteen kohtaan helposti ja luin eri niksejä kuinka parhaiten saisi tasaisesti suihkeen kasvoille mutta itse suihkin tuotteen kämmenelle josta levitän kostealla meikkisienellä kasvoille valmiin meikin päälle.MUTTA siis tehokas ravistus ja nopea painallus tarpeeksi kaukaa on se oikea tapa.Itselle helpompi tuo sienellä töpöttely kuitenkin.Tämä on todella ihana tuote ja hehku on yhtäaikaa raikas sekä tyylikäs että luonnollinen.Ihan yksi omia lempituotteita ollut siitä saakka kun sain tämän.

glow9.jpg

glow5.jpg

 

Kunnolla levitettynä Glow to go on niin kaunis iholla!

Värikäs Glow like a mermaid eli rennosti merenneitopuuteri näyttää hurjalta mutta sillä saa kauniin luontevan kultaisen hehkun kasvoille.Söpö tuote on ihana käyttää ja koostumus on aloittelijallekin helppo työstää.Voi sutia hyvin otsalle,nenän varteen,amorin kaarelle sekä poskipäille.Ps.jos vauva heittää tämän lattiaan niin hajoaa noissa suomuissaan…Uuden hankin itse tilalle kun meillä näin pääs käymään.On muuten hassua että vajaa vuoden vanha mimmi on aika innokas meikeillä leikkijä.

glow7.jpg

Get your glitter onloose glitter eli irtonaiset,erikokoiser tähtiglitterit on hauska lisä esim.festarimeikkiin mutta todellinen tähti glitteriosastolla on tuo glitterin kiinnittämiseen tarkoitettu liima eli Get your glitter on glitter primer!Glitterit jatkaa kulkuaan meikkirintamalla ja olen eri tavoin kiinnittänyt erikokoisia kimalteita mutta tämä on ehdottomasti paras kiinnittäjä(tosin nuo isot tähdet oli aavistuksen liian raskaita tälle)!Iho ei jää kosteaksi,ei kovetu ja kimalteet ei varise!Hanki ihmeessä kesää jos meinaat cover your s##t with glitter.Tällä se pysyy kasassa!

glow11.jpg

glow12.jpg

Meikit saatu blogin kautta.

Kommentit (4)
  1. Mä olen vanhoilla päivilläni hurahtanut hohtoon ja kimallukseen, ja Essenceltä löytyy vaikka mitä ihanuuksia ja pikkurahalla:)

    1. Ethän sie vanha oo!Essencen uus jumbobronzer on ihana,nappaa ihmeessä kaupasta jos löydät

  2. Oooh, kimallusta kerrakseen! Oon kyllä niin huono käyttämään mitään hohdetta tai kimalletta. Ehkä nyt kesäksi pitää opetella 🙂

    1. Oon muuten vähän over the top tyyppi mutta ihan en oo sinut itteni kanssa jos lähden discopallona liikenteeseen

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *