Hehkutettu Physicians Formula ja kulttibronzer

Vastikään Suomeen rantautunut Physicians Formula ja erityisesti kulttimaineen omaava Butter Bronzer ihastuttaa sosiaalisessa mediassa. Itselle puuteri on tuttu,olen tilannut tätä iherbiltä ja tätä jo tovin käyttänyt. Sain kuvan puuterin ja muita merkin tuotteita testiin blogin kautta ja esittelen merkin mielettömät kulmatuotteet myöhemmin.

Butter Bronzerin koostumus on jotain puuterin ja voidemaisen väliltä mutta levittäessä levittyy yhtä helposti kuin puuterimainen tuote ja näin ollen helppo saada kauniisti kasvoille. Bronzerin saa on hento hohde joka tuo tervettä hehkua kasvoille. Levittyvyyden, luonnollisen sävyn sekä hehkun lisäksi tässä erityistä on pysyvyys. Tämä kestää kauniina kasvoilla koko päivän.

Butter Bronzerissa on voimakas kookoksinen tuoksu, mikä onneksi haihtuu kasvoille laittaessa. Pidän kyllä tuoksusta mutta en tiedä pitäisinkö jos se kasvoille jymähtäisi. Kookoksen tuoksu on mielipiteitä jakava mutta itse rakastan kookosta kaikessa muodossa. Meinasin ihan unohtaa mainita lempiominaisuuden tästä, siis superkuivana muijana yksi isoimmista ongelmista meikin suhteen on kuivattavat puuterit mutta tämä ei kuivata ihoa eikä korosta ihossa olevia kuivia kohtia. Itsellä on vahva hormoonimyrsky menossa ja iho näyttää sen kuivuutena sekä vahvana hilseilynä ja moni tuote korostaa tätä vaivaa mutta Butter Bronzer ei.

Pakkaus on kätevä peileineen ja ihanan värikäs ulkokuori ihastuttaa. Vuosia tykkäsin eleettömän tyylikkäistä purkeista mutta nyt sydän sykkii kaikelle värikkäälle. Merkin pakkauksista löytyy värien lisäksi hauskoja muotoja. Ripsivärit on hauskasti hieman lehden muotoisia.

Mukana tulee vippa mutta itse olen Bronzerin levittänyt Ecotoolsin isolla bronzing brushilla. Kuvan Bronzer on vaalein sävy ja alla näkyy miltä se kasvoilla näyttää.

Aurinkopuutereita välillä mollataan epämuodikkaiksi tuotteiksi mutta luonnollinen ja ihoa kaunistava Butter Bronzer todistaa tämän ajatuksen vääräksi! Täydellinen kevättuote!

Kommentit (5)
  1. This is a very helpful share, thanks to someone for sharing.
    https://otherwhatsapp.com/

  2. It has compiled all https://tutuappx.com/ the digital media

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *