Hehkuva kesätukka suoraväreillä

Tuotteet saatu pr-näytteenä

Heräsin tällä viikolla yhtenä aamuna todella huonosti nukutun yön jälkeen ja näytin niin värittömältä että päätin että nyt laitetaan jotain sävyä kasvojen ympärille.

Olen aina rakastanut Crestolin suoravärejä, ennen käytin työssäni kampaajana päivittäin merkin tuotteita ja olen jo vuosia omaa hiustani niillä sävyttänyt. Moni blogiani seurannut tietää että raidoitan omia hiuksiani säännöllisesti ja vaihtelen sävyä erilaisilla sävytteillä.

Crestolin suoravärejä on laaja valikoima luonnollisissa sävyissä ja sävyjä voi sekoitella keskenään sekä laveerata värittömällä hoitoaineella.

Ihan varsinaisesti kuparin sävyt ei ole oma juttu mutta tänä kesänä lämpimät sävyt on se juttu joten madalsi kynnystä kokeilla. Ja tässä se on, uusi kesätukka.

Sävy syntyi sekoittamalla sävyä 29 kullanruskea värittömän hoitoaineen kanssa noin puolet ja puolet suhteella ja lisäsin massaan vielä noin 5ml sävyä 26 samppanjapinkki. Kullan sekä ruskean lisääminen puhkiblondattuun tukkaan on aina riski,koska loppupulos voi pahimmillaan olla vihertävä joten päätin pelata varman päälle ja lisätä vihreän vastavärinä pinkkiä massaan. Lisäsin massan kuivaan hiukseen,kampasin hiukset hyvin läpi ja n.10min annoin vaikuttaa. Kun väriä aloin pesemään pois niin lisäsin vettä hiuksiin ja ikäänkuin vaahdotin värimassan ja annoin vaikuttaa muutaman minuutin vielä ennen lopullista poishuuhtelua.

Lopputulos on kiiltävä,hehkuva ja todella terveen näköinen hius mattaiseen, viileään blondiin verrattuna.

Crestolia myydään useassa kampaamossa ja heillä on upea värikartta, jossa näkyy hyvin kukin sävy laitettuna sekä vaalean että tummaan pohjaan. Merkillä on tehokkaat tuotteet sekä sävyn taittoon, syventämiseen sekä ihan värin vaihtoonkin. Sävyn pysyvyyteen hiuksessa vaikuttavat mm. hiusten kunto, pohjasävy, valittu sävy sekä vaikutusaika.

En tajunnut hetken huumassa nappasta kuvaa lähtötilanteesta mutta tässä sävytystä edeltävänä päivänä napattu selfie. Omaa harmaata tyveä siis pätkä ja latva useasti vaaleaksi raidoitettu.

Valaistus kuvissa on erilainen, mutta kuitenkin sävy sekä muutos tulee hyvin esille. Vielä en tiedä kuinka hyvin sävy pysyy hiuksessa ja mutta oman kokemuksen mukaan nämä Crestolit peseytyvät kauniisti asteittain pois hiuksesta.

 

Kommentit (8)
  1. Hei, värjääkö tuo crestol myös juurikasvua?

    1. Jollain omaa väriä tummemmalla saa hieman tyveä piiloon mutta varsinaisesti ei värjää luonnonhiusta(ellei ole tosi huokoinen, sillon saattaa tarttua).

  2. vilhelmiina
    13.6.2019, 07:58

    Wow upea! 🙂

    1. Kiitos,hauskaa vaihtelua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *