Hellepäivän helppo herkku

Koska itselle ei ollut itsestäänselvää pakastaa viinirypäleitä niin jaan vinkin teillekkin! 

20180725_171337.jpg

Pakasta vähintään pari tuntia viinirypäleitä ja popsi ihania sorbettimaisia suupaloja! 

Toimii hyvin vaikka illanistujaisissa ja vaikka juomassa jääpaloina.

Itse pidän tummista rypäleistä enemmän mutta kyllä nämä vihreätkin hyvältä maistuu.

 

Kommentit (2)
  1. Neiti Salka
    28.7.2018, 20:50

    Mahtava idea! En muista, olenko koskaan tätä testannut. Mutta jäähdytetystä banaanista saa ihanaa jäätelöä, kun tosiaankin viipaloi sen, nakkaa pakkaseen ja pakastaa x ajan, ja sitten surauttaa sauvasekoittimella tahnaksi 🙂 Sitä voi maustaa esim. maapähkinävoilla ^_^

    1. Ooh, maapähkinävoi ja bansku kuulostaa täydelliseltä! Pakko testata joku päivä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *