Hento tyylikäs vaaleanpunainen hius suoraväreillä

Sain testiin Biozellin ink-suoravärejä ja tarkoitus oli testata omaan hiukseen mutta muutaman kommelluksen jälkeen,oma hiukseni ei ole tarpeeksi vaalea enää. Mutta onneksi testipääksi suostui ystäväni Päivi.

biozell5.jpg

Päivi antoi vapaat kädet testailulle mutta ei  kuitenkaan halunnut liian pinkkiä joten käytin bubblegum pinkin seassa väritöntä toneria.

IMG-20171018-WA0015.jpgTästä lähdetään liikenteeseen.Kuva ei ehkä tee oikeutta sille kuinka paljon Päivillä hiusta on.Sitä on!

Tein kaksi eri massaa,tyvelle hieman pinkimmän eli noin 2/5 osa bubblegum pinkiä ja 3/5 osaa toneria.Latva joka oli aika vaalea ja huokoinen,imaisee helposti väriä eniten ja siihen tein massan suhteessa 2/10 pinkkiä ja loput toneria.Levitin kuivaan hiukseen ensin luonnollisesti tyvelle sävyn siveltimellä ja sitten latvaan oman massansa.Kampailin läpi että saan massan tasaisesti kaikkialle.Suoraväreissä vaikutusaika ei ole niin tarkka kun hapeteväreissä ja kun latvaan sain värin levitettyä niin päätin että 15 min vaikutusaika saa riittää.Käyttöohjeessa lukee 15-30min ja mitä intensiivisemmän sävyn haluaa niin sen kauemmin kannattaa pitää päässä.Massa levittyi helposti ja suoraväri eikä toner kumpikaan ei tuoksunut juuri miltään!Siinä missä rakastan tuoksuja,rakastan myös tuoksuttomuutta!

biozell7.jpg

biozell8.jpg

Hiukset oli värin jälkeen hyvin hoidetut ja kiiltävät,suoravärithän usein toimii tehohoitona myös.Tyvellä raidat oikein pomppasivat esiin ja muuten vaaleanpunainen liukuu kauniisti tyvestä latvaan.Tuo bubblegum pink muuten jo itsessään on kaunis ja tyylikäs pinkki,ei mikään neon,mutta niitä ”överi” sävyjä rakastaville onkin suoravärejä kaupat pullollaan!Laveeraamalla ja sekoittelemalla saa suoraväreillä aikaan vaikka mitä,uniikkeja sävyjä,freesausta ja isojakin muutoksia.

IMG-20171018-WA0013.jpg

 Lopputulos on tosi kiva,testipääkin tuntui sävyn hyväksyvän.

Muutama vinkki suoravärien käyttöön vielä:

Käytä hanskoja.Suojaa värjäysympäristö.Jos sekottelet sävyjä,tee massaa tarpeeksi, tee vaikka vähän liikaa ettei lopu kesken.Jos sävy on liian räväkkä,syväpuhdistava shampoo toimii hätäapuna.Jos sävy on mieluisa,tee suoraväristä ja perushoitoaineesta ylläpitävä tuote jota lisäät aina sillon tällön pesun yhteydessä hiukseen.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *