Hiusraja täyteläisemmäksi hetkessä

Omaan paljon tukkaa, ja siitäkin huolimatta hiusrajani on aika läpikuultava erityisesti ohimoiden kohdalta.Nyt kun en enää värjää tyveäni niin sen huomaa aika selkeästi.Varsinkin kun pidän hiuksia kiinni ja erityisesti topknot-kampauksissa se oikeen paistaa kuinka ohutta hius ohimoilla on.

Sain testiin Color Wow Root Cover Up tyviväripuuterin ja vaikkakin olen mieltänyt tälläset tuotteet hankalina ja sottaavina käyttää,niin mitä vielä!Tämä on helppo kun mikä!

Kyseessä siis tyviväri,hieman luomivärimäinen koostumus joka levitetään siveltimellä tyvelle.Väri myös lähtee shampoopesussa pois ja varsinainen käyttötarkoitus tälle on häivyttää tyvikasvua/harmaita hiuksia ja pidentää värjäysväliä mutta itse halusin testata tätä nimenomaan piilottamaan ohimoiden ohutta hiustenkasvua.

tyvi7.jpg

tyvi10.jpg

tyvi9.jpg

Rasiassa on iso peili ja mukana tulee loistava sivellin,jossa on toinen pää pehmeämpi(tällä levitin värin tyveen) ja toinen taas hieman isompi ja napakampi(täydellinen häivytykseen).Sävy light brown eli vaaleanruskea, on todella neutraali sävy ja käy varmasti sekä lämpimän että kylmemmänkin sävyiselle hiukselle.Tätä saa 7 eri sävyssä aina platinanvaaleasta mustaan saakka.Varsinaisen tyvikasvun häivytykseen en ole tätä testannut koska minullahan ei ole varsinaisesti tyvikasvua koska raidoitan vain hiuksiani vaaleammaksi silloin tällöin.Mutta katsotaanpa ennen ja jälkeen kuvat testailusta!Naama on hieman flunssainen mutta koska olen koko ajan enemmän tai vähemmän kärsineen näköinen(koska pieni vauva ja yöherätykset) niin tällä nyt mennään.

Eli ennen:

tyvi.jpg

tyvi2.jpg

tyvi1.jpg

Ja jälkeen:
tyvi3.jpg

tyvi12.jpg

Todella luonnollinen,täyteläinen hiusraja!Eikö!Älyttömän helppo käyttää ja lähtee vaivattomasti pesussa pois myös.Testasin myös kosteassa kesäsäässä ja ei pienessä tihkusateessa ainakaan levinnyt kasvoille.Ihan loistotuote,vaikkakin pidin tätä aavistuksen liian kalliina(beautypopupin verkkokaupassa hinta on 34,90e) ennen kun testasin mutta nyt,testattuani, väittäisin että on kyllä summansa väärti.Erityisesti jos olet luonnostaan vaaleampi mitä hiusvärisi on niin tämä on loistotuote!

Kommentit (2)
  1. Mahtava keksintö:) . Ostaisin varmaan heti, jollei hinta olisi noin suolanen. Toivottavasti tulee johonkin tarjoukseen, niin sitten pistän töpinäksi:)

    1. Tää tuntuu kyllä riittoisalta tuotteelta ja jos vielä olisin tummahiuksinen ja taistelisin ainaisen tyviongelman kanssa, ostaisin varmasti tätä.Todella hyvin skarppaa kasvot tuo ryhdikkäämpi tyvi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *