(Hullun?)rohkeaa kosmetiikan sokkotestailua

Ostin Elizaveccan milky piggy hell-pore perfect wine sparkling peeling padeja testiin hauskan pakkauksen takia.Mutta onhan tää nyt mieletön!

Tilasin Iherbiltä tämän tuotteen ja kun paketti tuli,olin hieman ihmeissäni kun pakkauksessa oli tasan tuotteen nimi englanniksi ja loppu Koreaa.Ei siis käyttöohjeita eikä inciä.

Iherb on mielestäni luotettava nettikauppa ja se madalsi kynnystä tilata tuote jonka myyntitekstissäkään ei auennut tarpeeksi infoa.

hp2.jpg

Olen vastaavia käyttänyt kyllä joten idea näissä on tuttu,eli lapulla kuoritaan kuollutta ihosolukkoa pois ja iho kirkastuu sekä pehmenee lappuja käyttämällä.

hp3.jpg

Jouduin kuitenkin googlettaa että onko tällä jotain vaikutusaikaa tai pestäänkö tuote pois kasvoilta.Löysin infoa että kuorintalappua pyöritellään kasvoilla kunnes alkaa irrota kuollutta solukkoa,itsellä ei kyllä juuri mitään irronnut (verrattuna vastaaviin).Jonkin verran kasvoille jää nestettä mutta se imeytyy todella nopeasti ja sitä ei tarvitse pestä pois.Ehkä hieman haastavaa jo tällänen randomkosme mutta vasta tovin käytettyäni tajusin että näin vaan vetelen naamaani jotain mistä ei ole mitään tietoa.Vastaavat tuotteethan perustuu happoihin pitkälti niin ehkä sekin tässä jäi arveluttamaan että millä nämä ihosolukkoa nyt kuoriikaan.Luultavasti raivokkaalla nettipenkomisella löytäisi vastauksen mutta..no ei naama irronnut käyttäessä.

hp4.jpg

Laput itsessään on käteviä,toiselta puolelta sileitä ja toisella puolella on kuviota jolla hieroo/kuorii hyvin ihoa.

hp5.jpg

hp6.jpg

Oli vaikuttavat aineet mitä tahansa,kuorii laput hyvin ihoa ja hipiä tuntuu sileältä näiden käytön jälkeen.Purkki saa aina hyvälle tuulelle,sekä on helppokäyttöinen mutta onhan se silti vähän tyhmänrohkeaa tunkea naamaansa mitä tahansa.Kampaajana opin että aina täytyy olla tuotteiden ainesosaseloste tallessa,jos käy jotain (allergia,ihottuma…)niin voi kartottaa mikä aineosa voisi olla kyseessä.Vaikken itse olekaan incitaituri ja osa niistä sanahirviöistä on hepreaa niin silti tämän kohdalla iski pieni paniikki että kuinka sitä hölmö voi ollakkaan kun mitä tahansa naamaansa iskee.

hp7.jpg

Siis mitään ikävää ei tästä tullut,olen näitä huoletta käyttänyt ja tykännyt kovasti mutta ajatuksena arveluttavaa laittaa iholle mitä tahansa.

hp.jpg

Miten on,syynäätkö incit tarkkaan,ymmärrätkö mitä luet ja laittaisitko kasvoille kosmetiikkaa tietämättä mitä siinä on?

Kommentit (2)
  1. Vitsi miten hauskoja lappusia!

    Mä en itse kovin tarkkaan tutkaile, mitä tuotteet sisältää. Asiaa helpottaa tietysti se, että mulla on koko elämän aikana ehkä kaksi tuotetta aiheuttanut iholle minkäännäköistä negatiivista reaktiota, ja niiden kahdenkin kohdalla kyse on ollut lähinnä punoituksesta 🙂

    1. Joo ei mullakaan oo tullu ku muutaman kerran mitään oireita et ehkä siks on niin huoleton näissä jutuissa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *