Ihana,ihana Rimita Triple

Ooh,kuulkaas nyt on ihanat tuotteet käsissä!Kotimaisen Rimita Greenin tuotemerkki Rimita Triple kyseessä.Nämä vegaanit luonnonkosmetiikan tuotteet on sekä tuotekehitelty että valmistettu myös Suomessa.

Rimita Triple puhdistusvaahto sekä kasvovesi ovat molemmat aivan loistavia tuotteita.Tuotteet sisältävät hoitavaa tyrniä,piharatamoa sekä siankärsämöä.

rimita1.jpg

Puhdistusvaahto on ihanan kermaista ja täyteläistä sekä puhdistaa oman meikkini vaivatta.Käytän suhteellisen kevyitä meikkejä, joten en osaa sanoa kuinka esim.voidemaiset meikkituotteet tällä irtoaa.Koostumus on jotenkin niin ihana että ilahdun aina kun tätä kämmenelle pursotan,tuoksu on miellyttävä ja todella mieto.En tiedä miksi,mutta tässä vaahdossa on jotain…lohdullista,vähän kuin lohturuoka kasvoille!En oikein osaa selittää mutta olen poikkeuksellisen ihastunut tähän lempeään koostumukseen!Puhdistusvaahto muuten käy myös ripsienpidennyksille.Itse käytin ennen pidennyksiä ja voin kertoa että oli muuten hankala löytää omalle ihotyypille sopiva putsari mikä käy myös ripsille.

rimita4.jpg

Kasvovesi on suihkepullossa mikä onkin mieluisa itselle.Molemmissa on sama luonnollinen tuoksu ja tämä on oiva kasvovesi muutenki.Sen verran kosteusrikas suihke on että vaikka usein tämän tyyppisiä tuotteita suihkin meikin päälle aika huoletta niin tällä saa kerrasta hyvin kosteutetun ihon.Kun haluan todella kuulaan meikin,suihkaisen meikkisieneen kasvovettä ja käyn sillä läpi kasvojen korkeimmat kohdat.Suihke ei tule erityisen hienovaraisena joten senkin puolesta meikkisieni on tässä käyttötarkoituksessa hyvä apuväline.Pidän näistä kovasti ja molemmat tuotteet sekä pakkauksiltaan,koostumuksiltaan ja tuoksuiltaan muistuttavat enemmän apteekkituotteita kuin perinteistä luonnonkosmetiikkaa.

rimita2.jpg

rimita5.jpg

Halusin ottaa kuvan vaahdon koostumuksesta,ei ehkä ihan välity sinne mitä hain takaa tällä ja täytyy myöntää ettei taiteellinen visio ihan toteutunut mutta siinä se keko kuitenkin on.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Kommentit (2)
  1. Mä en ole näitä tuotteita Rimitalta kokeillut, mutta pari muuta kylläkin ja olen tykännyt. Mutta tää combo kuulostaa kivalta. 🙂

    1. Kuvailussa vedin kyllä poikkeuksellisen fiilispohjalta

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *