Julisteilla uutta ilmettä sisustukseen

Yhteistyössä Gallerixin kanssa

Sain valita itselleni tuotteita Gallerixin valikoimista ja valitsin kolme erilaista 50×70 cm julistetta ja yhdet niihin sopivat kehykset. Meillä on kompakti kahden hengen kaksio ja näille seinille en ole kollaaseeja kokoamassa vaan halusin selkeästi yhden taulun. Gallerixin julisteet-kategoriasta löytyy laajasti kaikkea lastenhuoneesta keittiöön sekä yhteensopivia julisteita isompia kokonaisuuksia ajatellen.

Kokeilin kaikkia kolmea eli The Chimpanzee-julistetta jossa simpanssin lisäksi hauskasti tietoa tekstin historiasta, sympaattista Sanna Wieslanderin piirtämää Ross the sailoria ja ajatonta Cranes-lintujulistetta ja jokainen sopii meille aika kivasti väreiltään sekä tyyliltään. Mulle koti enemmänkin hauska ja viihtyisä paikka kuin kliininen ja tyylikäs.

Kokosin fiiliskuvia kotini yksityiskohdista sekä julisteista kehystettynä mustiin puukehyksiin.

Joku saattaakkin huomata että meillä tykätään yksityiskohdista,viherkasveista, kasvollista esineistä ja rottingista.

Luulen että simpanssi raivaa tiensä seinälle lopullisesti mutta tällä hetkellä tyttären lemppari linnut on paraatipaikalla. Julisteet muuten on printattu jämäkälle paperille joka helpottaa kehystämistä kummasti. Gallerixin valikoima on mun mielestä aika persoonallinen ja osa julisteista on ihanan yksityiskohtaisia sekä äärimmäisen mielenkiintoisia.

Valikoimaan kannattaa tutustua ja koodilla Alohair30 (voimassa 9.10 saakka) saa 30% alennuksen mikäli jotain kivaa löytyy. Itse en koodin käytöstä tai linkkien klikkailuista hyödy millään lailla.

koti sisustus
Kommentit (2)
  1. Loistavaa😂😂😂 hauska toi juttu!

  2. Tämä ei mitenkään liity noihin tuotteisiin, mutta näin tuon sun tyynyn ja olin juuri lukenut tämän postauksen https://www.pesojoonas.fi/ajatuksia-ja-kuulumisia/suomen-kaunein-koti/, apua en voi enää katsoa tuon tyylisiä tyynyjä ajattelematta asiaa, pahoittelut ja anteeksi, mutta täällä mä hihitän yksinäni 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *