Kesäjuhlien helpoin kampaus

Alohair

Helppo ja nopea kevätjuhlien kampaus.Tämäkin parhaimmillaan kuivashampoolla ja/tai suolasuihkeella kyllästettynä.

Letin voi aloittaa kummalta puolelta tahansa ja toimii millaisen jakauksen kanssa vaan.Ideana kuitenkin hollantilainen letti viistoon toiselta puolelta kasvoja jatkuen alas niskaan.Kiinni ohuellla ponnarilla, ja jos tahtoo niin lettiä voi hieman aukoa jotta saa muhkeutta hiukseen.Muistutan taas tässä kohtaa että jos hius on liukas, niin rakenne-tai suolasuihke auttaa kitkan saamisessa, ja työstäminen on paljon helpompaa.

Käänsin letin kokonaan itsensä alapuolelle spiraalin muotoon ja kiinnitin pinneillä niskahiuksiin.Käytin kevyen lakan hiuksen pinnassa, vähän ilmettä siistimään.Kun kampaus tuntui tukevalta, aukasin hieman lettiä vielä muhkeammaksi.

Jos aiemmin on letittänyt niin tässä ei mene kuin muutama minuutti aikaa ja lopputulos käy hyvin esim.rippijuhliin, lakkiaisiin(koska painopiste on niskassa, käy myös lakin kanssa hyvin) ja muihin kesän juhliin.Kampauksen voi höystää hiuskukilla tai muilla koristeilla, mitä on tällä hetkellä taas kaikki kaupat pullollaan.

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Voi, miten kaunis! Mitenkähän se onkin, et tuo hollantilainen letti tuntuu niin vaikealta, vaikka ranskalainen onnistuu (joten kuten :D ).

Alohair
Alohair

Voi kiitos! Itehän en taas ranskikseen taivu kun oon aina letittänyt väärinpäin:D 

Mira/Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

Mulla ei oikein ranskiskaan onnistu niin saattaa tehdä tiukkaa tämänkin kanssa :D

Alohair
Alohair

Mie osaan tehä eri lettejä mutta en tiiä minkään nimeä, tästäki laitoin kuvan kaverille et onks tää se hollantilainen letti :D

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Tosi kaunis letti! Oon huomenna menossa lakkiaisiin ja voisin kokeilla väsätä tälläisen itselleni, saa nähdä onnistuuko :)

Alohair
Alohair

Toivottavasti onnistui!

Look by Mari (Ei varmistettu) http://lookbymari.com

Okei. Nyt mun on vihdoin kokeiltava oikeesti näitä sun ohjeita! Tallennampas tän sivun mun puhelimeen ja koitan saada jotain tän kaltasta aikaseks ens viikolla :D Tää on upee! Niin upee. Kiitos tästä ideasta!

Alohair
Alohair

Kiitos❤ tää on myös napakka kun tukee tarpeeks pinneillä, eikä kuivashampookaan tee pahaa lettikampauksille.

Idsu / Huulipunamania-blogi (Ei varmistettu) http://huulipunamania.blogspot.fi

Once again, olispa kiva kun osais, tätä tukkaa olis kyllä vaikka minkälaisiin kampauksiin mutta kun ei niin ei. Kuvia ja videoita aiheesta on kiva kyllä katsella. <3

Kommentoi