Kesäjuhlien helpoin kampaus

Helppo ja nopea kevätjuhlien kampaus.Tämäkin parhaimmillaan kuivashampoolla ja/tai suolasuihkeella kyllästettynä.

Letin voi aloittaa kummalta puolelta tahansa ja toimii millaisen jakauksen kanssa vaan.Ideana kuitenkin hollantilainen letti viistoon toiselta puolelta kasvoja jatkuen alas niskaan.Kiinni ohuellla ponnarilla, ja jos tahtoo niin lettiä voi hieman aukoa jotta saa muhkeutta hiukseen.Muistutan taas tässä kohtaa että jos hius on liukas, niin rakenne-tai suolasuihke auttaa kitkan saamisessa, ja työstäminen on paljon helpompaa.

IMG_20170528_191037.jpg

Käänsin letin kokonaan itsensä alapuolelle spiraalin muotoon ja kiinnitin pinneillä niskahiuksiin.Käytin kevyen lakan hiuksen pinnassa, vähän ilmettä siistimään.Kun kampaus tuntui tukevalta, aukasin hieman lettiä vielä muhkeammaksi.

IMG_20170528_191304.jpg

Jos aiemmin on letittänyt niin tässä ei mene kuin muutama minuutti aikaa ja lopputulos käy hyvin esim.rippijuhliin, lakkiaisiin(koska painopiste on niskassa, käy myös lakin kanssa hyvin) ja muihin kesän juhliin.Kampauksen voi höystää hiuskukilla tai muilla koristeilla, mitä on tällä hetkellä taas kaikki kaupat pullollaan.

Kommentit (9)
 1. Idsu / Huulipunamania-blogi
  2.6.2017, 17:57

  Once again, olispa kiva kun osais, tätä tukkaa olis kyllä vaikka minkälaisiin kampauksiin mutta kun ei niin ei. Kuvia ja videoita aiheesta on kiva kyllä katsella. <3

 2. Look by Mari
  2.6.2017, 11:28

  Okei. Nyt mun on vihdoin kokeiltava oikeesti näitä sun ohjeita! Tallennampas tän sivun mun puhelimeen ja koitan saada jotain tän kaltasta aikaseks ens viikolla 😀 Tää on upee! Niin upee. Kiitos tästä ideasta!

  1. Kiitos❤ tää on myös napakka kun tukee tarpeeks pinneillä, eikä kuivashampookaan tee pahaa lettikampauksille.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *