Kesän ihanimmat kiharat

Sain pr-näytteenä Babylissin Easy Waves raudan ja rakastan sitä!

Olen lettikiharan suurin ystävä, tällä saa samanoloisen kiharan mutta aivan tyvestä saakka. Hiuksesta on helppo saada näyttävä, kuohkea sekä ilmava nopeasti.

Erityisesti kesällä tämä kampaus on ihanan raikas ja kovilla helteillä muuten on aivan ihanan tuntuista kun hius nousee tyvestä ja päänahka ei niin hikoile.

Raudassa on kolme eri lämpöasetusta,keraaminen pinta sekä rauta lämpenee puolessa minuutissa käyttövalmiiksi. Hiukset kannattaa työstää alhaalta ylöpäin, niin että jakauksen kohta pituuksineen käsitellään viimeisempänä. Lainerautaa käytetään samalla tavalla kuin kreppirautaa eli käyt osio kerrallaan tyvestä latvaan hiuksen läpi raudalla painaen.

Hyvä sekä hienojakoinen lämpösuoja kannattaa olla pohjalla, itse suosittelen Paul Mitchellin Hot Off The Pressiä. Tämän raudan kanssa mielestäni parhaiten toimii kuivaan hiukseen käytettävä lämpösuoja sekä viimeistelyyn kevyt mutta pitävä hiuslakka.

Seuraavana päivänä laineet freesaa nopeasti kuivashampoolla ja myös kampaukset näyttävät hauskoilta kun pohjalla onkin boheemi kihara. Itsellä laineet kestävät useamman päivän kauniina, ja pidentää kummasti pesuväliä eli vinkkinä vaan festarikansalle!

Osioiden paksuudella saa vaikutettua kiharan kokoon ja hiuksen rakenne myös vaikuttaa lopputulokseen. Oma paksu ja karkea hius pysyy hyvin muodossa ja itse saan kunnon Shakira-pehkon taiottua tällä.

Rautaa on helppo käsitellä ja kiharan teko nopeaa. Yllättävän helppoa jopa hiusten takaosan kihartaminen. Raudan puhdistus on myös vaivatonta keraamisen pinnoitteen vuoksi.

Tämä rauta on muuten aika edullinen, omakseen tälläsen saa alle 40eurolla (myynnissä mm. Verkkokaupassa ja Gigantissa ) ja tämä sopii lyhyemmällekin hiukselle kivasti.

kauneus hiukset
Kommentit (2)
  1. vilhelmiina
    17.6.2019, 15:23

    Ääk mitkä ihanat kiharat! Oispa varaa sen verran, että voisin itsekin hankkia tuo kihartimen tähän hätään :)!

    1. Nää on niin huolettomat ja kesäiset!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *