Kevättä kotiin julisteilla

Julisteet saatu yhteistyönä Gallerixin kanssa

Kevät valoineen on täällä taas, ja aika freesata kotiakin hieman. En ole mikään kausisustaja mutta pienillä jutuillakin tuo uutta ilmettä kotiin, ja julisteet on hyvä esimerkki edullisesta tavasta tuoda vuodenaikoja tai sesonkeja osaksi sisustusta.

Kevät tuo aina viherkaipuun ja tahdoin elinvoimaista vihreää enemmän meidän kotiin. Gallerixin julisteista oli vaikea valita koska valikoima on todella laaja ja kaunis mutta näytän mihin päädyin.

 

Lisääntyvä valo on ollut ihanaa ja tuo heti virkeäämän fiiliksen utta tahdoin vähän ekstraboostia muutamalla uudella julisteella. Meillä on ollut Gallerixin tuotteita aiemminkin ja Gallerixin verkkokaupassa kannattaa käydä kurkkaamassa inspiraatiota, esim.tauluseinät on upeita, inspiroivia kokonaisuuksia.

Valitsin meille muutaman pienen 21×30 cm julisteen keittiöön ja muutamaan muuhun tilaan myös.

Rakastan vesivärimaalausten herkkyyttä ja tämä Watercolour Botanical No 3 on mielestäni upea. Jäin miettimään tätä myös isommassa koossa kun tässä on jotain mikä miellyttää omaa silmää kovasti.

Vintage-tyylinen Flamingo 1827 on kaunis, hieman erikoisempi juliste joka käy meille todella kivasti.

Rakastan sitruunoita joten valitsin tämän Lemons With Leaves printin puhtaasti siksi. Ihanan selkeä ja raikas juliste tulee hyvin esiin mustassa puukehyksessä.

Olkkarin seinälle meille tuli yhden taulun sijaan kaksi. Kuva-aihe on abstrakti ja ajattoman tyylikäs. Kuvissa vasemmalla on juliste nimeltä Levels Of Abstract No 1 ja oikealla Abstract in Layers No 2 . Samat sävyt toistuu julisteissa vaikkei aihe olekaan täysin yhtenevä. Julisteet on kooltaan 50×70 cm ja kehys on simppelin musta puukehys.

Kuten kuvista huomaa niin kulta on hiipinyt meille kuin varkain mutta sitä on tullut lisää sisustukseen mutta koska kaikki meillä on neutraalia niin mielestäni ei silti mene överiksi kulta yksityiskohtien muodossa.

Ps. Koodilla Aloha30 saat 30% alennusta Gallerixilta .

koti sisustus
Kommentit (1)
  1. Hanne - never30again
    26.5.2022, 08:58

    Oho, onko Gallerix vielä elossa Tiimarin konkurssin jälkeen (Tiimari osti sen joskus 1,5v enne konkurssia). Mulla on monta niiden taulua kellarissa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *