Kiiltoa ja rakennepaikkaavuutta hiukseen Olaplexin Bonding Oililla

Saatu pr-näytteenä

Olaplex on kaikenkaikkiaan kuulunut jo vuosia omiin luottotuotteisiini ja no.7 eli Bonding Oil kipusi nopeasti lempparikseni.

Hiuksia korjaava, unelman kevyt öljy silottaa, kiillottaa sekä vahvistaa hiusta todella tehokkaasti. Hius jää sekä terveen näköiseksi että tuntuiseksi.

Öljy laitetaan pesun jälkeen pyyhekuivattuun hiukseen ja ihan muutama tippa riittää pitkään hiukseenkiin. Olen myös käyttänyt viimeistelyyn tätä, mutta annostelussa täytyy olla aivan supertarkka ettei laita liikas. Noin puolikas tippa riittää siloittamaan sekä kiillottoman next day hairin.

Öljy imeytyy hiukseen nopeasti eikä tee hiuksesta rasvaista eikä raskaan tuntuista. Öljyssä on lisäksi värisuoja eli öljyä käyttämällä on hiusvärin kestoa voi pidentää selkä lämpösuoja 230 asteeseen saakka, todella monipuolinen ja upea tuote kyseessä. Pullo on aika pieni, vain 30 ml mutta kyseessä on uskomattoman riittoisa tuote. Pullon suusta ei pääse hulahtamaan tuotetta liikaa vaan annostelu on helppoa. Öljyn hinta on n.29.90 e ja tätä myydään useammassa paikassa kampaamojen lisäksi.

Öljy auttaa hiusten muotoilussa sekä auttaa hillitsemään pörröisyyttä. Olen itse parissa kuukaudessa huomannut tämän olevan korvaamaton, ja hyvin harvasta tuotteessa voin samaa sanoa. Ehdottomasti toimivuudeltaan omaa luokkaansa. Toimii hyvin lähes kaikilla hiustyypeillä mutta värjäämätön, normaalikuntoinen hius ei välttämättä niin tästä hyödy mutta suosittelen kaikille ketkä haluaa kiiltoa, sileyttä, lämpösuojan sekä haliitaavuutta omaan hiukseen.

Tässä on sama Olaplex-tuoksu kuin muissakin sarjan tuotteissa mutta se ei varsinaisesti jää hiuksiin leijumaan. Öljy on muuten keltaista muttei värjää blondeista blondimpaakaan karvaa. Ajattelin selventää koska sitähän me kaikki  vaaleaveriköt pelätään, keltaista.

Tämä on niitä tuotteita jonka tehon huomaa parhaiten vasta muutaman käyttökerran jälkeen. Tästä en luovu!

Kommentit (2)
  1. Hei mitä mieltä olet, uskaltaisiko tätä hölvätä permanentattuun kiharaan?

    1. Anteeksi, vastaus kesti. Ite testaisin eka aikavarovasti ettei kihara vahingossa lötkisty mutta kysyn vielä Olaplexin kouluttajilta asiaa😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *