Kosmetiikan yllätysboksit, hauskaa hemmottelua vai holtitonta ostoskäyttäytymistä?

Jokainen meistä tekee päivittäin valintoja mitä ostaa. Vähintään ruoka sekä pakolliset hygieniatuotteet ostoskoriin hujahtaa mutta niin paljon muutakin. En tuomitse ketään kosmetiikan hankinnasta, itse käytän kosmetiikkaa ja sitä multa himasta löytyy paljon. Minä taiteellisena ihmisenä ymmärrän että meikkaus on harrastus, taiteenmuoto sekä itseilmaisun muoto ja en kauhistele jos intohimoisen meikkaajan kaappi notkuu erilaisista tuotteista.

Yhtä asiaa en kuitenkaan saa päähäni mahtumaan ja se on kauneusboxit. Olen kyllä testannut näitä palveluita ja välillä boxi oli mitä mainioin sekä rahalle sai vastinetta. Jolie-boxi jopa oli aivan ylivertainen tuotteissaan ja löysinkin useita lempituotteita sitä kautta. MUTTA, heitetään faktat pöytään. Miksi laittaa rahaa siihen että tilaat boxin toivoen parasta? Onhan se jännää odottaa pakettia, mutta sian säkissähän siinä ostaa. Joskus onnistuu, joskus ei. Useimmiten kuitenkin boxissa on myös niitä tuotteita joita et tarvitse. No ainahan ne voi antaa eteenpäin moni sanoo mutta kuitenkin jonkun käsiin se turha tuote päätyy. Miksei laittaa bokseihin menevää rahaa oikeasti itseä kiinnostavaan tuotteeseen? Tai mihin tahansa käytännössä. Me tehdään jo monet lähtökohtaisesti hutiostoksia niin tavallaan miksi lähteä vielä sokkoshoppailuun mukaan?

Itse tilasin hetken tosiaan muutamaa kuukausittain tulevaa kauneusboxia joissa oli itselle sopimattomia voiteita, värikosmetiikkaa sävyissä joita en ikinä itse käyttäisi sekä tuoksumaailmaa joka lähinnä aiheutti hengenahdistusta. Pyörimään jääneet tuotteet lähinnä ärsytti ja siinä kohtaa kun kukaan ei halunnut jo viidennettä sinistä silmänrajauskynää, päätin lopettaa touhun. Harmitonta hömppää tavallaan mutta eikö tässä ole ylikuluttaminen huipussaan? Tilataan summamutikassa yllätysboxi jotta voidaan yllättyä, tai pettyä ja haukkua boxi lyttyyn. Olen ajatellut että Betteboxin henkilökunnalla on varmaan epäkiitollisin työ ikinä koska heidän palvelu saa internetin laulamaan korkealta ja kovaa vaikka siellä tehdään varmasi parhaansa että saataisiin ihmisille nimenomaan tuo joka kuukautinen hemmotteluhetki. Ymmärrän molemmat puolet tästä kolikosta ja en itsekään ole malliesimerkki kuluttamisesta mutta pakko oli pistää ajatukset tekstiksi. Hieman hyppiväksi tekstiksi tosin.

Kommentit (10)
 1. Maripauliina
  18.9.2019, 11:30

  Hyvä postaus! Mulle tuli pitkän aikaa Lookfantastic’in boksi joka oli kyllä mieluinen mutta sekin alkoi toistamaan itseään. Siitä sai tosin helposti itselle sopimattomat tuotteet kiertoon koska merkit on yleensä Suomessa vieraampia niin uteliaita ottajia löytyy kyllä.
  Nyt olen ottanut Miia Ezenin boxin, ja otan varmasti ensi viikolla ilmestyvän boksinkin. Sen sisältö oli harkittu ja oman mielen mukainen, kaikki tuotteet meni suoraan käyttöön. Joulukalenteri on aina oma luksuksensa vaikka niiden sisällöstä osa meneekin kiertoon. Pyrin siihen että laitan heti eteenpäin itselle epäsopivat enkä esim nakkaa pois tai jätä kaapin pohjalle vanhenemaan.

  1. Joulukalentereissa tuotteet onkin luksusjuttuja verrattuna noihin joka kk ilmestyviin boxeihin ja joulun alla ne saa näppärästi kiertoon saman tien.

 2. Ihan samaa olen miettinyt! Oli aika kun toivon olevan vegaanista kauneusboksia, mutta en todellakaan haluaisi maksaa ja jännittää, ovatko tuotteet nyt tällä kertaa käyttiksiä. Samoin mietin betten suosiota, sitä kun niin moni tilaa mutta kommentoi monesti myös aika negatiiviseen sävyyn… Ja tilaa uudelleen . 😀 t. Eeva / http://www.rabbitglow.fi

  1. Oon tota Betteä nimenomaan miettinyt, se haukkumisen määrä on aivan järkyttävää.Ei hei vaan oo pakko tilata😂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *