Kosmetiikkatuotteet joita ostan aina uudelleen

Tykkään kokeilla tuotteita ja taas välillä löydän sellaisia helmiä että ostan niitä aina uudelleen, kokeilematta mitään vastaavaa.

viis4.jpg

KC Professional Color Mask Pearl

Tämä on mun lemppari, hyvä taittoteho ja täydellinen koostumus ja hoitoteho omalle hiukselle. Käytin tätä jo ollessani brunetti, helmiäinen tuo hauskaa vivahdetta mm. tummaan ruskeaan, punaiseen ja liilaan hiukseen.

viis1.jpg

Freemanin Enzyme Mask Pineapple

Edullinen Freemanin ananasnaamio perustuu entsyymeihin sekä AHA-happoihin. Helppokäyttöinen, kuorii kivasti ja ihana freesi ananaksen tuoksu. Kuorinta on hellävarainen ja ihoa ei tarvitse mekaanisesti työstää tämän kanssa. Iso 150ml pakkauskoko riittää pitkälle, todella riittoisa tuote.

viis6.jpg

Lorealin Lash Extatic Waterproof ripsari.

Ripsivärit on se kosmetiikan alue jossa kokeilen uutta vain pakon edessä. Entinen luottoripsari lopetettiin ja sillon jouduin testaamaan useita ennen kun tämän löysin. Tässä koostumus on sopivaa, ripsari ei varise eikä ihosta irtoava öljy liota sävyä ripsarista. Ripsiväri pidentää kivasti sekä pitää taivutukset koko päivän. 

viis5.jpg

Mac Pro Longwear Concealer

Vaikka en ole varsinaisesti Mac-uskovainen niin tämä on peitevoiteiden kuningas! Tykkään tämän peittävästä mutta kuitenkin helposti levittyvästä koostumuksesta joka ei kuivahda rumasti iholla päivän mittaan. Koostumus käy tosi hyvin sy-iholle, joka itsellä on se eniten peittoa vaativa kohta kasvoissa. Tosiaan kyse on runsaspigmenttisesta tuotteesta ja vaatii beautyblendin levitykseen  sekä häivytykseen. Macilla on laaja sävyvalikoima josta helposti löytyy passeli sävy itselle. Itsellä on käytössä sävy NC20. Lasipurkki on kiva ja pumpun käyttö tässä vaati hiukan opettelua mutta nyt osaan jo painaa niin ettei voidetta joudu kamalasti hukkaan. Vaikkei purkki mikään jättikokoinen ole niin se kestää omassa käytössä ikuisuuden! 

Four reasons Blond Shampoo ja Conditioner

Jos en olisi saanut näitä blogitestiin niin en olisi ikinä tajunnut ite ostaa näitä. En miellä itseäni blondiksi mutta kyllä näistä hyötyy kuka tahansa kenen hiukset kaipaa kirkastusta sekä kevyttä rakennepaikkausta. Näitä on kulunut jo useampi pakkaus molempia ja erityisesti shampoo on yksi parhaimpia testaamiani! Voit lukea lisää täältä

Kommentit (4)
  1. Sama homma! Niin haluaisin mennä kohti luonnollisempaa mutta äh, ei oo vielä se oikea tullut vastaan! Vaadin kans paljon, ellen liikaakin!

  2. Mä jumitan kans ripsareissa, mulla on muutama suosikki ja arvaa muuten ahdistaako ajatus, että löydän luonnollisemmista ripsareista toimivan? 😀 Kun oon kans aika vaativa niiden suhteen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *