Kotimainen megauutuus viileille blondeille

Saatu pr-näytteenä.

Kotimainen Four Reasons uudisti pakkaukset ja toi markkinoille mielettömän uuden No Yellow shampoon joka kiilasi kärkeen tässä kategoriassa!

Kosteuttava sekä megapigmenttinen shampoo on aivan loistava. En muuten ole fanaattinen shampoon vaahtoavuuden suhteen mutta kun shampoossa on sävy mukana niin sillon shampoon täytyy vaahdota että pigmentti levittyy tasaisesti hiukseen ja tämän levitys hiukseen on mitä helpointa.

Sen lisäksi että pigmenttiä shampoossa löytyy, on sävy todella kaunis. Esim. Fudgen klassikkohopeashampooseen verrattuna tämä ei ole niin sinistä ja ei tuo hiukseen vihreyttä näin ollen. Sävy on helmiäisen violetti.

Shampoossa on kasviuutteita mm.papaijaa sekä iristä kosteuttamaan hiusta sekä kasviproteiinia paikkamaan rakennevaurioita. Shampoo tuoksuu raikkaan hedelmäiselle.

Four Reasonin uutuus kumoaa yleisiä oletuksia joita hopeashampooseen liitetään eli se ei kuivata hiuksia eikä haise epämiellyttävälle.

Shampoo sopii luonnollisesti blondeille,harmaapäille sekä raidoiteituille hiuksille mutta toimii hyvin keski-aasiassa sekä tummissakin hiuksissa kun halutaan taittaa lämpimiä sävyjä pois. Omasta mielestäni tämä on paras testaamani viileyttä ylläpitävä shampoo mitä olen testannut.

Sävyttävien shampoiden kanssa kannattaa muistaa reilu annostelu että tuotetta on reilusti kaikkialla hiuksissa, jotta lopputulos olisi tasainen. Vaikutusajaksi tälle ilmoitetaan 1-5minuuttia mutta koska on todella pidentymisestä tuotteesta kyse niin suosittelen aluksi tarkkailla sävyn syventymistä.

Shampoon hinta on 16.90e ja hyvin kilpailukykyinen hinta muihin markkinoilla oleviin hopeashampoihin verrattuna.

Mainio tuote kaiken kaikkiaan, upea tyylikäs pullo ja olen ylpeä kotimaisesta osaamisesta!

Kommentit (2)
  1. Kiitos vinkistä! Kesäksi haluaisin taas hieman vaaleanpaa väriä hiuksiin, ja hyvä tietää, että värin ylläpitoon on tullut toimiva kotimainen hopeashampoo!:) Lähtee kokeiluun!
    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    1. Iso suositus tälle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *