Kromikynnet jotka tumpelokin osaa.

Alohair

Minä en oo se nainen kellä on kynnet aina hyvin.Oon bad nail day nainen.Mun kynnet on lyhyet,ne liiskottuu ja katkeaa helposti.Mutta olen koruihminen joten Isadoran uusi kromipuuteri (chrome nail powder) kynsille kiinnosti heti kun sen instagramista bongasin.Aika moni varmaan nähnyt näitä videoita missä jauhe vaan sormenpäällä levitellään lakatule kynnelle ja kiinnitetään päällyslakalla.Jotain äärimmäisen kiehtovaa on näissä videoissa.

Ostin pelkän puuterin vaikka luultavasti olisi fiksuin käyttää kaikki sarjan tuotteet yhdessä mutta en ole niin kynsihifistelijä että olisin raaskinut koko setin alus-ja päällyslakkoineen ostaa.Kokeilin ihan läpinäkyvän lakan päälle tämän siis ja päällystin myös ihan perusedullisella päällyslakalla.

Ensin lakkasin yhden kerroksen siis aluslakkaa, annoin kuivua, ja levitin etusormella kromipuuterin siihen päälle.Puuteri on supersuperhienojakoista ja oli ihanaa levittää sitä kynnelle ja katsoa kun pinta tasottui superhopeiseksi ja kiiltäväksi.(Tein niin että vuorasin pöydän talouspaperilla sekä tiputin erilliselle sileälle paperille jauheen missä sormenpäätä dippailin, huomasin myös että jauhe on tooooodella riittoisaa ja hyvin pieni määrä riitti kaikkiin sormiin, eli lue siis näin:iso läjä meni roskiin tuotetta koska liiottelin määrän kanssa.)Ja päälle siis laitoin läpinäkyvän päällyslakan ja noin 10 minuuttia kaiken kaikkiaan meni näihin kynsiin. Lopuksi pesin hyvin kädet koska jauhetta oli käsissä aika reilusti. Omat kynnet ei ole ne tasasimmat, vahvimmat tai kauniimmat mutta kiva lopputulos kuitenkin tuli.Harmi etten tajunnut kuvata vaiheita mutta olin niin innoissani testaamaan tuotetta.Emotionissa puuteripurkki maksoi 9.90e ja luulen että riittää minun tarpeisiin loppuelämäkseni.

Edit. Unohdin mainita että aluslakan värillä voi vaikuttaa lopputulokseen eli esim.pinkki lakka kromin alla tekee lopputulokseen oman sävynsä, eli tällä yhdellä puuterilla saa vaikka mitä aikaiseksi.

Kommentit

Kirsikka W.

Täällä kanssa yks laiska kynsi-ihminen! Lohkeilu ja huonokuntosuus on ollu mun kynsilakkailuinnon tappaja, mutta tää todellakin kiinnostais. Ei kuulosta mitenkään pahan hintaseltakaan, joten ehkä nappaan tuotteen koriin jo ens ostosreissulla :) Miten hyvin toi sitten pysyy kynsissä? Yhtä hyvin/huonosti kuin kynsilakkakin?

Alohair
Alohair

Pari päivää nyt on pysynyt lohkeilematta mutta mitä oon tästä lukenut ni aikalailla samoissa pysyvyys kun normilakallakin. Ja tosiaan ei oo itellä käytössä tän jauheen kanssa tarkotetut tuotteet että arvio on hankala heittää. Olin jotenkin varma että kärjet alkaa näyttää samana iltana jo kammottavilta :D 

Idsu / Huulipunamania-blogi (Ei varmistettu) http://huulipunamania.blogspot.fi

Onpa kiva että näitä tuotteita tulee tarjolla ns. markettimerkeiltäkin! Mulla kun on ollut geelit jo monta vuotta, niin chromea kokeiltiin heti kun se ilmestyi (about vuosi sitten). Nykyään tykkään pitää aksenttikyntenä chromea, tai vielä mieluummin hologrammichromea.

Alohair
Alohair

Yleensä en kynsijutuista niin innostu mutta tässä on jotain kiehtovaa!

Maria / Shopaholicmomlife - blogi (Ei varmistettu) http://shopaholicmomlife.blogspot.fi/

Tää kyllä vaikuttaa tosi mielenkiintoselta ja helppokäyttöseltä. Ite kanssa kun tällänen laiskanpuoleinen kynsi ihminen :D

Alohair
Alohair

Nää on yllättävän hyvin kestänyt kynsillä, ei oo kärjetkään lohkeillut.Laiskottelijan unelma :D

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Nää näyttää niin upeilta! Sain itsekin tuon käsiini juuri ja pakko päästä heti viikonloppuna kokeilemaan :)

Lilies
Lilies & Life

Ihanat kynnet, pakko kokeilla! Kiitos vinkistä :)

Mira/Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

Tätä pitää ehdottomasti nyt viikonlopun aikana testata! :)

Kommentoi