Kromikynnet jotka tumpelokin osaa.

Minä en oo se nainen kellä on kynnet aina hyvin.Oon bad nail day nainen.Mun kynnet on lyhyet,ne liiskottuu ja katkeaa helposti.Mutta olen koruihminen joten Isadoran uusi kromipuuteri (chrome nail powder) kynsille kiinnosti heti kun sen instagramista bongasin.Aika moni varmaan nähnyt näitä videoita missä jauhe vaan sormenpäällä levitellään lakatule kynnelle ja kiinnitetään päällyslakalla.Jotain äärimmäisen kiehtovaa on näissä videoissa.

kromi4.jpg

Ostin pelkän puuterin vaikka luultavasti olisi fiksuin käyttää kaikki sarjan tuotteet yhdessä mutta en ole niin kynsihifistelijä että olisin raaskinut koko setin alus-ja päällyslakkoineen ostaa.Kokeilin ihan läpinäkyvän lakan päälle tämän siis ja päällystin myös ihan perusedullisella päällyslakalla.

Ensin lakkasin yhden kerroksen siis aluslakkaa, annoin kuivua, ja levitin etusormella kromipuuterin siihen päälle.Puuteri on supersuperhienojakoista ja oli ihanaa levittää sitä kynnelle ja katsoa kun pinta tasottui superhopeiseksi ja kiiltäväksi.(Tein niin että vuorasin pöydän talouspaperilla sekä tiputin erilliselle sileälle paperille jauheen missä sormenpäätä dippailin, huomasin myös että jauhe on tooooodella riittoisaa ja hyvin pieni määrä riitti kaikkiin sormiin, eli lue siis näin:iso läjä meni roskiin tuotetta koska liiottelin määrän kanssa.)Ja päälle siis laitoin läpinäkyvän päällyslakan ja noin 10 minuuttia kaiken kaikkiaan meni näihin kynsiin. Lopuksi pesin hyvin kädet koska jauhetta oli käsissä aika reilusti. Omat kynnet ei ole ne tasasimmat, vahvimmat tai kauniimmat mutta kiva lopputulos kuitenkin tuli.Harmi etten tajunnut kuvata vaiheita mutta olin niin innoissani testaamaan tuotetta.Emotionissa puuteripurkki maksoi 9.90e ja luulen että riittää minun tarpeisiin loppuelämäkseni.

kromi1.jpg

kromi3.jpg

Edit. Unohdin mainita että aluslakan värillä voi vaikuttaa lopputulokseen eli esim.pinkki lakka kromin alla tekee lopputulokseen oman sävynsä, eli tällä yhdellä puuterilla saa vaikka mitä aikaiseksi.

Kommentit (9)
  1. Mira/Blinger Shimmer -blogi
    29.4.2017, 04:57

    Tätä pitää ehdottomasti nyt viikonlopun aikana testata! 🙂

  2. Ihanat kynnet, pakko kokeilla! Kiitos vinkistä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *