Luonnollinen Korento by Flow Cosmetics

Flow-kosmetiikan meikkilinja Korento Cosmetics on todella tyylikäs sekä ihastuttava sarja. Sain Ruohonjuurelta testiin Liquid Blush seerumiposkipunan, Age Defying Serum Foundation seerumimeikkivoiteen sekä Botanical Finishing Powderin eli mattaisen viimeistelypuuterin.

Meikkivoide on tarkoitettu aikuiselle iholle ja on samassa hoito-ja meikkituote. Todella kosteuttava sekä heleyttävä meikkivoide on aika ohut eli ihan kaikkia ihon virheitä en saa tällä peittoon mutta rakastan tämän koostumusta ja tuntumaa iholla. Tämä levittyy kuin unelma ja iho jää todella luonnollisen näköiseksi eli sopii täydellisesti  niihin kesäpäiviin kun iholle tahtoo vain hieman peittokykyä. Tuote täytyy muistaa ravistaa huolellisesti että pigmetti sekoittuu. Itse en alkuun tajunnut tätä ja ihmettelin tooodella pientä pigmenttisyyttä tässä.

Sain testiin sävyn 02 cool ja sävy oli talviaikaan liian tumma mutta nyt pienen päivetyksen kanssa menee mainiosti. Vaikka kyseessä on todella kosteuttava ja ravitseva meikkivoide niin tämän kanssa huomaa hyvin sen kuinka irtopuuteri vaikuttaa lopputulokseen, Merkin oman viimeistelypuuterin kanssa tästäkin saa melkein mattaisen mutta kevyempien irtopuutereiden kanssa tämä jää todella satiinisesksi iholla.  Koostumus on superkevyt ja nestemäinen, näin ohutta meikkipohjaa en ole aiemmin nähnytkään. Haluan ehdottomasti hankkia vaaleamman sävyn tästä ensi talveksi. Seerumimeikkivoiteesta löytyy 4 eri sävyä. Ruohonjuuressa meikkivoiteen hinta on 34.95e.

Seerumiposkipuna levityy myös unelman lailla, ja sävy pumpkin on todella luonnollinen sävy itselle. Luulen että syksyllä saan tästä vielä enemmän irti mutta on se ihanan raikas näin kesälläki, toimii muuten mainiosti muidenkin merkkien meikkivoiteiden päällä ja tuo ihoon tervettä hehkua.

Tykkään pipettiannostelusta kovasti ja nämä seerumipohjaiset erityisesti on ihana annostella näin. Tämä siis leviää kauniisti kasvoille ja tätä poskipunaa on uskomattoman helppo kerrostaa luotevasti. Näitä löytyy 2 sävyä Korennon valikoimista, tämän Pumpkin sävyn lisäksi on pinkimpi Raspberry. Ruohonjuuressa hinta poskipunalle on 31,95e.

Viimeistelypuuteri on sävyltään valkoista ja on huomattavasti mattaisempi kun mihin olen irtopuutereissa tottunut. Minähän haen aina niitä kosteuttavia ja heleyttäviä tuotteita eikä mattaisuus ole oman meikkini juttu. Siitä huolimatta että puuteri on matta niin seerumimeikkivoiteen kanssa se toimii aivan täydellisesti ja  näiden kahden lopputulos on heleä, silkkinen sekä luonnollinen. Puuterissa aktiiviaineena on luomuriisi eli tässä on paljon samaa kun korealaisissa irtopuutereissa. Tämä ei tuki ihoa sekä on todella hienoa koostumukseltaan. Puuterilla on myös jännä kyky häivyttää ihohuokosia, ja kesällä huomaa hyvin kuinka iho saa hengitettyä tämänkin alla. Hinta Ruohonjuuressa puuterille on 28.95e.

Korento on kiinnostava, vegaani sekä ekologinen merkki ja olen varma että tuotevalikoima jossain kohtaa kasvaa entisestään. Merkin tuotteet ovat huippulaadukasta luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan ja testaamani tuotteet tuntuvat todella riittoisilta.

Kuten kuvasta huomaa niin ihan kaikki ihovirheet ei peity mutta itse pidän luonnollisesta tuntumasta iholla ja pakkelikerros erityisesti kesäaikaan ei houkuta. Meikkipohja on luonnollinen ja raikas sekä poskipuna tuo iholle kauniin luonnollisen sävyn. Iho ei kiillä mutta ei ole myöskään matta vaan hyvinkin meikittömän näköinen.

kauneus iho meikki
Kommentit (1)
  1. Kylläpäs nää vaikuttaa ihanan heleiltä ja kuulailta just kesäpäiviin ja kesäajalle ylipäänsä, kun naamaa ei halua hukuttaa sen suurempaan meikkiin! Jospas sitä joskus kävisi ostamassa jonkun tällaisen ja testaamassa!

    -Sara / Jenta Naboen-blogi

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *