Maailman kaunein hammasharja

Ostin syksyllä I love me messuilta ison läjän Mable-merkin hammasharjoja, sekä itselle että pukinkonttiin. 

En vielä silloin tiennyt kuinka näihin ihastuisin! 
MABLE lifestyle6.jpg

Sen lisäksi että nämä on todella kauniita, ovat ne ekologisia ja ihania käyttää. Antibakteerinen bambu on materiaalina kevyt ja käsituntuma kauniisti muotoillussa harjassa onkin tosi miellyttävä. Tuijotan välillä harjaani ihastuneena ja mietin että miksi ihmeessä palaisin muoviseen harjaan kun tämä jo esteettisyydellään ilahduttaa näin kovasti!

MABLE lifestyle3.jpg

Mable brushin perustajat havahtuivat ajatukseen että vuosittain heitetään pois viisi biljoonaa harjaa ja päätyivät valmistamaan biohajoavia bambuharjoja. Harjakset on BPA-vapaata nailonia, ja ne on helppo nyppästä pihdeillä pois ja kierrättää muovijätteen yhteydessä. Joku voi ajatella ettei yksi hammasharja vielä mitään haittaa ympäristölle tee mutta hei, pienistä hammasharjoista ne isot jäteröykkiöt kasvaa kun täällä pallolla meitä muutama tallaa. Kun miettii sitä viiden biljoonan harjan vuosittaista kasaa niin toivottavasti edes muutama meistä ajattelisi toisin. 

MABLE product4.jpg

Harja on muuten muotoiltu niin että se pysyy pystyssä ilman hammasmukia mutta itse kuitenkin säilytän sen peilikaapissa varmuuden vuoksi. Meillä asuu taapero sekä kissa, ja en edes tahdo ajatella mitä nuo kaksi keksisi hammasharjalla tehdä, jos jommankumman kynsiin se joutuisi. 

Harjat on tyylikkäästi maalattu eri värein pohjasta, jotta perheenjäsenten kesken ei harjat sekoitu, ja maalina on käytetty kasvipohjaista väriä joka on myrkytön ja kierrätettävä. Myös harjan pakkaus on vähäeleisen tyylikäs ja kiva lahjaidea. Lanseeraan tässä ja nyt idean uuden vuoden lahjasta, eli jospa tuettaisiin aina vuoden vaihtuessa ajatusta paremmasta maailmasta, lahjoittamalla parempia vaihtoehtoja rakkaimmille. Ihan vähän täällä hippinä huutelen ajatuksiani! 

MABLE lifestyle1.jpg

Naturelle-verkkokauppa myy Mable brushia ja näitä harjoja löytyy 4 erilaista soft, extra soft, medium ja lasten omat soft kids harjat. Meillä taaperolla on omansa ja hyvin niin pieneenkin tassuun harja istuu. 

Toki nämä on aavistuksen kalliimpia (Naturellella 5e/kpl) kuin normihammasharjat mutta aika pieni hinta kuitenkin kauniista käyttöesineestä. 

MABLE product8.jpg

Ps. Nämä markkinointikuvat on ihan mielettömän kauniit! 

Kommentit (2)
  1. On kyllä tosi kauniita! Jos käyttäisin jotain muuta kuin sähköhammasharjaa ostaisin näitä.

    1. Ite en osaa sähköhärveliä käyttää vaikka sellanen kaapissa onkin. Nää on vienyt nyt sydämen ihan täysin

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *