Makeaa mahan täydeltä

Yhteistyössä Maxikarkin kanssa. 

Sain mahdollisuuden päästä testaamaan karkkien ja muiden herkkujen tilaamista netistä, ja tottakai sokerihiirenä tartuin tähän. 

En ole aiemmin tilannut herkkuja mistään verkkokaupasta mutta esim.juhlia varten jos tilaa tarjottavaa niin on todella paljon helpompaa valita ne kotisohvalta käsin. Maxikarkin sivuilta löytyy muuten hyvät ohjeet esim.karkkibuffetin järjestämiseen. 

Valitsin omat herkut ajatuksella tarjottavaksi pikkujouluissa mutta lopulta karkit päätyivätkin osaksi meidän perhejoulua. 

maxi1.jpg

Meidän perheessä on kaikki aika persoja karkille, ja omat lempikarkit olikin ihan tervetullutta vaihtelua perinteisille konvehdeille. Oon hyvin kaikkiruokainen kun makeisista puhutaan mutta hedelmäkarkkeja en yleensä hanki. Suklaa sekä salmiakki ja lakritsi on suurinta herkkua. Valitsinkin omaan tilaukseen mm. Ahaapatukoita, Ploppeja, Fazerin lakuja, Chilisalmiakkia ja Kickejä

maxi4.jpg

Maxikarkin valikoimasta löytyy muuten paljon herkkuja, joita perusmarketeissa ei ole, kuten ikisuosikkini Riesenit ja meidän suosikkipillimehut Capri-Sunit.

maxi6.jpg

Tällä kertaa en niinkään ajatellut kattauksellisia seikkoja ja en edes yrittänyt värikoodata namuja mutta sekin on jotenkin helpompaa netin äärellä. Ite ainakaan en pysty normikarkkihyllyllä pitämään itteäni niin hyvin kasassa että miettisin ostokset sävy sävyyn. 

maxi7.jpg

Maxikarkilla on valikoimassaan perinteisten karkkien lisäksi myös juomia, sipsejä, pähkinöitä sekä keksejä.

Erityisruokavaliot täytyy ottaa huomioon myös makeisten kanssa ja on muuten myös huomattavasti helpompi selata tuoteselosteet läpi näytöltä kuin plärätä makeishyllyillä maailman pienintä tekstiä läpi. 

maxi9.jpg

Karkkihammasta ei jäänyt joulun jälkeen kolottamaan ja herkkuja riitti pitkälle tammikuutakin. En aloittanut diettiä tämänkään vuoden alussa joten hyvillä mielin nappasin kaapista aina muutaman lakun sillon tällön. Ja välillä pari vaahtokarkkiakin! 

maxi12.jpg

maxi11.jpg

Sain kuvien herkut ja vähän muutakin Maxikarkilta, linkit eivät ole mainoslinkkejä. 

Kommentit (4)
  1. Alkoi tehdä herkkuja mieli niin paljon! Karkkibuffat on ihan parasta!

    1. No on! Mulla tekee about aina mieli herkkuja ja nyt erityisesti ku oon vähä kipee. Kotona on vaa jotai kämästä turkinpippurisuklaata(ei vaan oo hyvää) 

  2. Riesenit on ihan ”sikahyviä”, samaten lakut. Niitä voisin syödä vaikka kuinka paljon, mutta täytyy välillä hillitä itsensä… jos pystyy;)
    Maxikarkista en ole ennen kuullutkaan, mutta hyvä, että nyt! 😉

    1. Itsehillintää vaati kun tiesin että kaapissa karkkia on jemmassa! Maxikarkilla on pelottavan hyviä tarjouksia usein että myös sivuilla piipahtaminen vaatii itsehillintää

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *