MAKETHEMAKEN pohjatuotteilla kaunis kuulas iho

Saatu pr-näytteenä

Innostuin kun sain uusia Skincityn oman meikkibrändin, MAKETHEMAKEN tuotteita testiin koska merkiltä löytyy jo muutama oma lempparituote. Uudet pohjameikkituotteet ovat kaikki helppoja ja nopeita käyttää ja levittäminen onnistuu niin sormin, siveltimellä tai meikkisienellä. Ihan oman maun mukaan on helppo näitä lähteä kokeilemaan.

MAKETHEMAKE on enemmän kuin meikkibrändi vaan se yhdistää ihonhoidon meikkiin, ja erityisesti kuulaaseen kauniiseen ihoon.

Sain Bakuchiol Second Skin Foundationista testiin kaksi sävyä ja molemmat on itselle sopivia vaikka ovatkin selkeästi eri tummuusasteella. Meikkivoide itsessään on todella seerumimainen ja helppo levittää sormin kasvoille, levittyy kuin unelma. Peittävyys ei ole itsessään suuri mutta itse haen meikkivoiteelta enemmän ihoa kaunistavaa kuin peittävää lopputulosta ja siihen onkin passeli tämä tuote. Meikkivoiteessa on paljon ihoa hoitavia aineosia ja mm.hyaluroonihappo on omalle iholle todella toimiva. Oma ikääntyvä pintakuiva iho pitää tästä kovasti ja meikki pysyy freesinä koko päivän. Toki puuteroin ihon irtopuuterilla koska vaikka kuulas iho onkin kaunis niin en yksinkertaisesti pidä puuteroimattoman ihon tunnusta. Makuasioita nämä.

Meikkivoide on hyvin suunniteltu toimimaan monenlaisella iholla, hyaluroonihappo kosteuttaa ja bakuchioli kaunistaa ihoa, tasoittaa sävyä sekä tuo luonnollista hehkua hipiälle sekä keltahuonevehkauute hillitsee taas talintuotantoa. Tätä kuvaillaan seerumina jossa on pigmenttiä joka on osuvasti sanottu.

Sain testiin sävyt n2 ja n3 joita sekoittamalla saan kyllä monenlaista pohjaa aikaan mutta puolivahingossa huomasin että vaaleampi sävy toimii loistavasti kasvojen muotoilussa. Valovoiteen tapaan kasvojen korkeimmille kohdille levitettynä tämä on loistava, tarpeeksi kevyt tuote jolla ei pääse mokaamaan mutta kevyttä valoa tuo kumminkin kasvoille.

Olen nestemäisten poskipunien ystävä ja nämä kaksi on olleet päivittäisessä käytössä. Omega Liquid Blush on hämmentävän pigmenttinen ollakseen todella kevyt, annostelussa täytyy olla tarkka ja aloittaa todella pienellä määrällä tuotetta ja lisätä tarpee mukaan mikäli toivoo enemmän sävyä. Helppo levittää sormin ja häivyttyy todella kauniisti. Lopputulos on kuulas ja luonnollinen. Sävy pysyy läpi päivän kauniina ja oman ihon pintakuivuuskaan ei tule esiin, kiitos tuotteiden hoitavien aineosien. Mm.mustikansiemenöljyä sisältävä poskipuna tuo ison liudan tarpeellisia vitamiineja kasvoille. Tuotteessa on myös selkeä seerumifiilis ja on tärkeä ravistella tuotetta kunnolla ennen käyttöä. Poskipunassa on niin paljon hoitavia aineosia että pigmentti on erillään ilman hyvää sekoitusta, kuten alla olevasta kuvasta voi bongata.

Sain testiin sävyt Berry ja Apricot. Berry on marjaisan rikas pinkki ja Apricot kauniin oranssi. Näitähän voi sekoittaa ja näin ollen nämä onkin ainoat kaksi poskipunaa mitä ikinä tarvitset koska väriskaala on laaja kun lähtee kokeilemaan eri suhteilla sekottaa näitä kahta. Tuollainen puolet ja puolet sävyjä Berry ja Apricot muodostaa täydellisen persikan.

Rakastan highlightereita kun ne on aikuiseen makuun sopivia, korostustuotteita jotka eivät varasta huomiota muulta meikiltä ja tämä PGA Shimmering Highlighter juuri sellainen. Hyvin helmiäismäinen tuote vaatii myös hyvän ravistelun ja tämän sekaan voi tiputtaa aavistuksen saman sarjan meikkivoidetta mikäli haluaa kuultonsa vieläkin hienovaraisempana.

Tykkään levittää tämän sormin ja taputella kasvoille.Tällä saa nopeasti heleyttä kasvoille ja sävy Crystal Glow on moneen ihoon sopiva, käy varmasti niin viileälle kuin lämpimällekin ihonsävylle koska tässä on laaja skaala pigmenttejä.

Highligterit on itselle yksi vaikeimmista meikkituotteista koska toivon meikiltä ensisijaisesti luonnollisuutta ja vaikka rakastankin hohtoa, kuultoa sekä heleyttä, voi highligterin valinnassa mennä niin moni asia pieleen. Joissain tuotteissa on suurikokoista shimmeriä, hilehippua tai suoraan glitteriä ja näistä mikään ei mun mielestä istu omaan päivämeikkiin, eikä oikeastaan iltameikkiinkään. Mutta helmiäinen taas onkin asia erikseen, hienojakoinen helmiäinen tuo valoa sekä hehkua kasvoille ja tuo meikkivoiteeseen sekottaminen tuo iholle todella kaunista, tervettä kuultoa.

Todella monikäyttöinen tuote joka on ollutkin ahkerassa käytössä tänä keväänä.

Kaikki tuotteet on pipettipulloissa ja riittoisia, ja erityisesti noita poskipunia suosittelen testaamaan tänä kesänä!

kauneus iho meikki
Kommentit (1)
  1. vilhelmiina hellstén
    14.5.2021, 13:00

    Eikä, miten houkutteleva tuote! <3_<3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *