MeineBase-ihonhoidon ihmesuola

Olen itse jo yli 10 vuotta käyttänyt MeineBase mineraalisuolaa ja tämä on jäänyt kokonaan silti blogin ulkopuolelle.

Kyseessä on emäksinen mineraalisuola, jolla on lukuisia käyttötarkoituksia. Suola käy useiden iho-ongelmien hoitoon, mm.aknen,kuivan ihon sekä jopa atooppisen ihon.

Tämän 100% luonnontuotteen pH on 8.5 ja emäksisyys kiihdyttää happojen sekä kuona-aineiden poistumista ihohuokosten kautta. Vaatimattoman oloinen suola ei ehkä ole hohdokkain purkki kaapissani mutta en yhdellekkään toiselle pysty näin montaa käyttötarkoitusta keksimään.Ja harva tuote on matkassani vuosikymmentä kulkenut.

MeineBase mineraalisuolaa voi käyttää mm.ihon hoitoon,deodoranttina,hiustenpesuun,suolakylpyinä,vartalonkuorintana ja hampaidenpesuun. Vaikka rakastan tätä suolaa niin itse en tuota hampaidenpesua kovin mukavana kokenut, mutta ainakin luonnollinen vaihtoehto jos ei muuta.

Itse käytän tätä pääasiassa kasvojenpesuun sillon kun iholla ei ole meikkiä ja välillä olen jättänyt suolan iholle yöksi esim.näppylöiden päälle. Suola pehmentää pintakuivaa ihoa loistavasti sekä iho tuntuukin puhtaammalta. Olen myös tehnyt paksuun perusvoiteeseen suolaa sekoittamalla kuorivan kosteusnaamion. Ihoon on helppo imeyttää muut hoitotuotteet tämän jälkeen. Moni on saanut tällä avun myös akneen sekä atooppiseen ihoon, joka on aika hassua kun on täysin erilaiset ihotyypit sekä -ongelmat kyseessä.

Olen pessyt mineraalisuolalla kädet talvisin, sekä tehnyt päänahalle haudehoitoja. Saunassa tällä on ihana kuoria koko kroppa. Myös helppo jalkakylpy syntyy kun veteen lisää hieman suolaa ja muutaman tipan eteeristä öljyä. Suolan voi sekoittaa mm.suihkugeelin joukkoon ja helppo vartalohoito on valmis.Tässä muutamia käyttövinkkejä tälle monitoimituotteelle.

MeineBasea myy useimmat luontaistuotekaupat ja mm.Ruohonjuuresta tätä saa useassa pakkauskoossa. 75ml purkki on noin 10e  ja tämä on todella riittoisaa tavaraa. Ostan aina tän 75 ml purkin ja tämä kestää helposti parikin vuotta.

Annostelun oppii helposti ja tämä on todella helppo käyttää. En toista yhtä monikäyttöstä tuotetta äkkiseltään keksi. Ihan loistava!

Kommentit (2)
  1. Olen kärsinyt nyt jo vuosia aikuisiän atooppisesta ihosta. Välillä on helpompaa ja välillä ihan täyttä tuskaa. Ihotautilääkärillä olen käynyt ja saannut monet monet rasvat ja kortisonivoiteet avuksi, mutta en ole kokenut saavani niistä juurikaan mitään apua. Ulkomailla iho on kunnossa. Suomen pari viimeisintä kesää on ollut hyvät mutta ilma on kuitenkin eri kuin lämpimissä maissa ja iho ei ole ollut täysin kunnossa.
    Kyselin vinkkejä yhdessä facebook ryhmässä ja Meinebase tuli useampaan kertaan esille. Tilasin tuotteen ja tänään kokeilin ensimmäisen kerran sekoittamalla sitä lämpimään veteen ja painelin puuvillaliinalla nestettä kasvoille, kaulalle, käsille ja taipeisiin. Toivon todellakin että tämä auttaa ja saan tyhjentää kaappini kortisonivoiteista. Olen yrittänyt hakea tietoa, miten Meinebasella esim pestään kasvot tai tehdään kuorinta. Voiko sekoittaa putsariin, laimennetaanko vain veden kanssa, kuorinnassa jätetään rakeiseksi ja pyöritellään ihoon? Kysymykset voi olla tyhmiä mutta tämä on ihan uus tuttavuus mulle 😅

  2. Tää on kyllä ollut ihan pelastus mun aknelle! Kirjottelinkin tästä jo blogiini aiemmin: http://so-up.fi/mariaglow/meine-base-akneihon-pelastus
    Edelleen on käytössä ja luulenpa, etten uskalla lopettaa, kun iho niin kovasti tykkää! 🙂 Jalkakylpyyn ajattelin seuraavaksi kokeilla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *