Metallinpoistoa hiuksesta kotikonstein

Tuotteet  saatu maahantuojalta

Havahduin jossain  kohtaa siihen että hiukseni eivät enää totelleet, olivat tönköt, sina likaisen tuntuiset, normaaliakin karkeammat sekä niissä oli epämiellyttävä tuoksu. Asun uudessa talossa enkä ajatellut että olisi pienintäkään mahdollisuutta sille että saisin metallia hiukseen hanavedestä.

Kuitenkin aika moni asia viittasi siihen että näin saattaisi olla. Sain testiin L’Oréal Serie Expert Metal DX shampoon sekä hiusnaamion. Shampoon idea on putsata hiuksesta metallikertymiä hellävaraisesti ja naamio sulkee hiuksen pinnan tehden hiuksista todella silkkiset ja kiiltävät ja ehkäisee uusien metallihiukkasten tarttumista hiukseen.

Kampaamoissa tehdään myös Metal DX-hoitoa minkä käyn ottamassa seuraavan värin yhteydessä. En malttanut odottaa näiden testaamista niin kauan, enkä näistä kertomista varsinkaan.

Shampoon koostumus on supertäyteläistä ja tämän käyttö on jotenkin yleellistä. Shampoo vaahtoaa hyvin ja muodostaa paksun, tiiviin vaahdon ja se mahdollistaa hyvin sen että shampoota voi pitää muutaman minuutin vaikuttamassa hiuksessa ilman pelkoa valumisesta.

Shampoo tuntui jo pesun yhteydessä pehmentävän hiusta erilailla kuin muut shampoot ja rehellisesti ensimmäistä kertaa aikoihin hiukset tuntuivat puhdistuvan. Myös väri kirkastui, keltaisuus jota ei saanut enää taitettua kotikonstein, hälveni. Olen nyt muutaman kerran näitä käyttänyt ja hius tuntuu koko ajan paremmalta.

Jo ensimmäisen pesun aikana ajatus metallista vedessä vahvistui. Näitä tuotteita voi käyttää vaikka ei olisi varma vetensä laadusta, siitä ei mitään haittaa ole. Vaikka tämä on syväpuhdistava niin hiuksesta ei tule narskuvan puhdasta vaan hius on kyllä puhdas mutta helposti kammattavissa jo ennen naamiota.

Metallikertymät hiuksessa aiheuttavat katkeilua, karheutta, värin muuttumista, jäykkyyttä, likaisuuden tuntua sekä hius jossa metallia on, saattaa katketa värikäsittelyn aikana tai saattaa olla vastaanottamatta väriä tasaisesti hiukseen. Hius helposti on keltainen tai jopa vihertävä ja siinä on ”tunkkainen” tuoksu erityisesti kosteana. Mikäli yhtään epäilet että hiuksessasi olisi metallia, se kannattaa ehdottomasti kertoa kampaajalle ennen käsittelyjä.

Metal DX naamio on paksua, lähes välittömästi hiukset selvittävää taika-ainetta. Shampoo jo pesi hiuksen miellyttävän tuntuiseksi ja naamiolla viimeistellään pehmeys ja kiilto. Naamio tuo hiukseen elinvoimaa, kiiltoa sekä estää uusien hiukkasten kiinnittymisen hiukseen. Naamion jälkeen hius on todella miellyttävä, helppo muotoilla sekä ilmavakin.

Mulla on ollut ongelmana hiuksissa likaisuuden tunne ja ensimmäisen Metal DX käytön jälkeen olin 6 pv pesemättä hiuksia, mikä tuntui taianomaiselta. Ennenhän pesin kerran viikossa hiukset koska useammin ei ollut tarve.

Olen aika varma että meillä siis on metallia vedessä ja pesin shampoolla myös tyttäreni hiukset ja hänen luontainen kiharansa tuli esiin. Vaikka metalli hanavedessä ärsyttää suunnattomasti niin onneksi löysin nämä. Vahva suositus näille, vaikka vain epäilisit metallia pesuvedessä

 

 

 

 

kauneus hiukset
Kommentit (1)
  1. Tää on ihan huippu tuote!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *