Mieleenpainuvimmat kommentit omasta ulkonäöstäni

Puhuin ystävän kanssa siitä mitä kommentointia ollaan kuultu omasta ulkonäöstä,ja luulen että nuoret/nuorehkot naiset kohtaavat eniten sitä että joku ottaa jollain tapaa ulkonäön puheeksi.Kokosin muutamia lauseita siis ylös.

* On se mukava että on vielä reiteviä nuoria naisia olemassa.-Joku tuntematon iäkkäämpi mies totesi.Öhöm,kuinka tämän nyt sitten ottaa?

*Näytät vähän Jenni Vartiaiselta,siis todella vähän.-Entinen poikaystävä,huumorimies.

*Onko toi sun lapsi,miten noin nuorella voi olla lapsi?-Noin 8-vuotias tyttö naapurista.Olin(ja olen vieläkin)34vuotias kun sain lapsen.Kauniisti sanottu.

*Näytät villiltä.-Ihan random nuori mies baarissa.Oliko kyse ulkonäöstä vai luonteesta?

*Toi on muumien noita.-Ala-asteen pihalla kuultua.

mie2.jpg

*Olet onnellisen ja lempeän näköinen ja sua on helppo rakastaa.-Yöjunassa oli aika karskin näköinen mies joka tämän sanoi,oltiin tunnettu noin 5 minuuttia.

*Kaikki ryssät näyttää aina samalta.-Lappeenrannassa kauppajonossa kaksi keski-ikäistä rouvaa takanani puhuivat.Lähistöllä ei ollut kuin kaupan kassa ja minä joten luulen että puhuivat minusta.

*Olet tosi pohjoiskarjalaisen näköinen. -Entinen työkaveri.Ensin ajattelin että mitä hittoo mutta…näin taitaa olla.

mie.jpg

Toki kaikennäköistä muutakin olen kuullut,nämä nyt tuli ensimmäisenä mieleen.

 

 

Kommentit (9)
  1. Tuli kyllä tukkakateus, mahtava letti sulla. Olen kuullu näyttäväni inuiitilta, Lilli Suomalaiselta (öö?) ja Olavi Uusivirralta. Cis-naisena tuo listan viiminen tuntu ehkä suurimmalta kehulta. :”)

    1. Kiitos,tukkaa on! Aloin iloita pehkosta vasta kun opin tätä laittamaan eli monta vuotta tuskailua takana.Kun olin lapsi niin Lilli Suomalainen oli miun silmissä maailman kaunein nainen,rohkea ja peloton ja silti lempeä.Kirjotin jopa aikuisena hälle kirjeen kun sattumalta oltiin törmätty.En tiiä menikö kirje ikinä perille tosin mutta ihailu oli suurta lapsena varsinkin.Tuota inuitti-kommentointia kuulin kanssa paljon kun olin tummahiuksinen, ja karvahuppuiset talvitakit tais tukea sitä vielä entisestään 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *