Mikä on hengetön ja mitä sillä tehdään?

Olen aika monta kertaa törmännyt siihen ettei monikaan osaa käyttää hengetöntä oikein. Ja tiedän ettei kaikki alan ammattilaisetkaan tiedä tätä niksiä joten tässä tulee!

Hengetön on yhdenlainen hiuspinni, joka ei puristu yhteen. Hengetöntä voi käyttää sellaisenaan mutta se ei juurikaan tue kampausta, eikä todellakaan pidä liukasta hiusta kasassa. Hengettömän idea on se että sen saa piiloon kampaukseen, sen keveyden vuoksi.

heng2.jpg

Hengettömästä pinnistä saa enemmän irti kun tekee siitä kaksipuolisen koukun eli taivuttaa piikit yläsuuntaan. Näin esimerkiksi nutturaan upotettuna hengetön ankkuroituu hiuksiin kiinni. Hieman pinnejä poistaessa joutuu hengetöntä kääntelemään että se lähtee kivutta pois. Etu hengettömän käytössä on ettei ne paina niikuin hiuspinnit ja erityisesti kepeissä lettikampauksissa hengetön ei syö letin keveyttä. Ihan ohuet hengettömät on helposti kertakäyttökamaa mutta esim.nämä Bachcan hengettömät on napakat sekä laadukkaat eikä hajoa taivutuksesta, eli näitä taivutettuinakin käyttää useasti.

Kauniisti pakattua Bachcaa myy Beautiikki.

kauneus hiukset testit
Kommentit (2)
  1. Aikoinaan, kun mulla oli paljon pidemmät hiukset, nuo hengettömät tulivat tutuiksi kampausten teossa. Ne näyttävät siltä, ettei niillä saa mitään aikaan, mutta taitavissa käsissä nehän ovat mitä mainioimpia kampausten teossa. Ja niitä saa upotettua hiuksiin ihan valtavat määrät… kokemusta on!

    1. Kerran purin hääkampausta ja siellä oli useampi kymmenen hengetöntä, eli joo niitä saa uppoamaan! Kampausta tehdessä ei kerkee huomata kuinka monta niitä sinne livahtaa 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *