Multimaskeilua hiuksille!

Multimasking ei ole vain ihonhoidon yksinoikeus,yksi kaikkien aikojen lempimerkeistäni Davines on tuonut markkinoille upeita täsmähoitoja useaan hiusongelmaan.

Hoito on helppo räätälöidä omiin tarpeisiin ja nyt keväällä kannattaa muutenkin alkaa hoitamaan hiusten lisäksi päänahkaakin,ihan jo senkin takia että kohta saa luopua piposta.

davines1.jpg

Kylmät kelit sekä pipokausi on rasittanut sekä hiuksia että hiuspohjaa joten nyt jos koskaan on aika hoitaa tukka kuosiin.Multimaskingissa idea on hoitaa useampaa ongelmaa samalla kertaa,eli vaikka päänahkaan virkistävä naamio ja latvaan elvyttävä.

The Circle Chronicles sarjassa on 5 erilaista naamiopussukkaa(jokaisessa 50ml joka riittää kahteen käsittelykertaan).Kaikkia naamioita voi käyttää yksin tai yhdessä.

davines3.jpg

The Wake-Up Circle on päänahkaa virkistävä naamio joka tuuheuttaa samalla hiusta.Naamio sisältää violettia savea sekä ruusujuurta joka tasapainottaa päänahkaa.Tämä oli hauska tuttavuus,pidän kovasti hiuspohjaa hellivistä tuotteista ja tällä saa ihanan freesin sekä raikkaan tunteen vaikka huonosti nukutun yön jälkeen.

The Purity Circle on puhdistava naamio sekä hiukselle että hiuspohjalle.Sitä ei tule monesti ajatelleeksi mitä kaikkea hiukseen ihan jo ilmasta tarttuu,saati sitten mitä kaikkea me niihin lisätään tuotteiden muodossa.Eli saasteet,raskasmetallit,tuotejäämät sekä rasvaisuus on aika ajoin hyvä putsata hiuksesta.Hius voi menettää kiiltoa kun se sisältää tuotejäämiä ja monesti syväputsauksen jälkeen hiusvärikin paranee.Itsellä hius ei rasvotu erityisen paljon mutta käytän suoravärejä sekä muotoilutuotteita jotka molemmat kertyy hiukseen ja myös hiuspohjaan ja naamio tuntui syväpuhdistavaa shampoota huomattavasti mukavammalta.Levitin itse naamion päänahkaan siveltimellä koska tahdoin ehkä vähän säästellä tätä(ja näin sainkin pussukasta 3 käyttökertaa).Tämä on ihana naamio ja hiuspohja tuntuu hyvinvoivalta heti naamioinnin jälkeen.Tässä on mukana puhdistavaa aktiivihiiltä ja hipstereiden(ha haa!)suosikkia matchaa.Massa on muuten aika tummaa,ei pidä sitä säikähtää.

The Spotlight Circle on mieletön kiiltoa tuova naamio.Tällänen multimaskeilu voi kuulostaa hiusnörtteilyltä mutta tämä pitäisi jokaisen kiillottoman hiuksen kokea!Ihan mieletön esimerkiksi kevään juhlia ajatellen.Erityisesti vaaleahiuksiset morsiamet huomio!Blondattu hius ei toista kiiltoa läheskään ja ilman kiiltoa hius ei vaan ole kauneimmillaan.Moringa-öljy on yksi tämän naamion tehoaineista.Tämän tuoksu on eniten omaan makuuni näistä naamioista.

The Renaissance Circle oli näistä se oma lemppari.Tämä naamio on tarkoitettu lämpökäsittelyiden sekä värjäyksen haurastamille hiuksille ja hius ennenkaikkea tuntui upealta tämän 10 minuuttisen jälkeen.Todella karkea blondattu jouheni muuttui supersilkkiseksi.Osaisin kyllä odottaa paljon Davinesilta mutta silti mokoma pääsi loistavuudellaan yllättämään.Davinesilla on mielettömiä tuotteita ja nyt mennään jo niin hiustenhoidon huipputekniikan puolella näissä.Tässä naamiossa on raaka-aineina mm.keltaista savea ja babassuvoita

davines.jpg

The Quick Fix Circle on nimensä mukaisesti monitehoinen pikanaamio hiuksille.Hauska oranssi massa naamiossa, ja näissä muuten on kaikissa jännä yrttinen tuoksu joka ei jää hiukseen juurikaan.Naamio selvittää,siloittaa sekä kosteuttaa 3minuutissa hiukset hyaluroonihapon avulla.Muina aineina on mm.punaista savea.Pikanaamiot on kiireisen naisen pelastus,ja meidän muidenkin ketkä ei malta odottaa.Olen välillä rento nautiskelija mutta useimmiten hosuva hätähousu joten tämä passaa niihin kymmenen palloa ilmassa hetkiin mainiosti.Paljastan samalla hassun aamurutiini,juon kahvin useimmiten suihkussa.

davines5.jpg

Oma lempikombo on The Wake-Up Circle päänahkaan ja Renaissance Circle kuiville latvoille.Muuten,muissa paitsi Quick Fixissä on 10minuuttia vaikutusaika.Nämä hoidot voi tehdä kotosalla mutta näitä on tarjolla myös kampaamoissa.Toki hemmotteluhoito on aina mukavampi kun joku toinen sen tekee mutta ihania nämä ihan omassa suihkussakin on tehdä.

Naamiot saatu maahantuojalta.

Kommentit (2)
  1. Pakkauksien perusteella nää olis tosi kivat ottaa matkallekin mukaan. 🙂 Varsinkin jossain etelän reissussa hiukset kaipaa kyllä kesken viikon tai kahden tällaista hemmottelua.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *