Nostalginen,retro hiussuka

Tämä on esine jonka olen bongannut jokaisesta mökkisaunasta jossa olen käynyt. Se on Suomalainen avainlippu-tuote. Sitä on valmistettu jo 60-luvulta lähtien. Se maksaa alle euron ja hyvä esimerkki siitä kuinka muovi todellakin kestää! Se on retro,se on sympaattinen ja se toimii!

Se on Hiussuka jota valmistaa Kampamies.

20180603_162609.jpg

Luultavasti jokainen meistä tunnistaa tämän Tangleteezerin esi-isän eli muovisen kämmeneen sopivan harjan jolla aukoo takut sekä hieroo päänahan. Tämä kuvan yksilö on luultavasti yhtä vanha kun minäkin ja yksi piikki on vuosien aikana katkennut. 

IMG-20180603-WA0044.jpg

Tosiaan suka istuu hyvin käteen, on kevyt käyttää ja todella näppärä apu hoitoaineen levityksessä sekä päänahan hieronnassa. Mökkisauna,haudehoito ja hiussuka, pyhä kolminaisuus rentoutumiseen. Jos saat vielä toisen toveri saunojan hieromaan päätäsi tällä niin mennään jo täydellisyyden rajoilla.

Muovi on ollut puheenaiheena tovin eikä erityisen positiivinen ole ollu sävy kun tästä maatumattomasta materiaalista puhutaan mutta tämä on loistava esimerkki siitä että kun yhden tälläsen ostaa niin se kestää äidiltä tyttärelle. 

IMG-20180603-WA0034.jpg

Suomalaista työtä, hemmotteleva käyttöesine, edullinen sekä sympaattinen tuote ja helppo käyttää. Tuo vähän ekstraa hiustenpesuun ja oikoo takutkin. Kutsuin tätä aiemmin Tangleteezerin esi-isäksi ja paljon näissä onkin samaa, muoviset joustavat piikit sekä yksinkertaisesti toimintaperiaate. Ei tämä suka ehkä ole yhtä koreileva kuin TT mutta itseä tämän retro muotoilu miellyttää kovasti.

IMG-20180603-WA0036.jpg

Hyvänmielen käyttöesine, tästä tukkanörtti tykkäsi jo pikkutyttönä ja tavallaan olen niin itsestäänselvyytenä tätä pitänyt etten ole aiemmin tajunnut tästä kirjottaa. Näitä on myynnissä lähes joka marketissa ja Sunrise Cosmeticsilla hinta näytti olevan huimat 85 senttiä.

20180603_162823.jpg

 

Kommentit (3)
 1. Moi!

  Huomasitko jo ensi viikon maanantaina järjestettävän Lilyn Afterwork-tapahtuman? Tapahtuma pidetään uudessa Más Rooftop Barissa Narinkkatorin laidalla ja on avoin kaikille Lilyn bloggaajille. Ilmoittaudu mukaan täällä: http://www.lily.fi/blogit/toimitus/hei-bloggaaja-tervetuloa-lilyn-afterwork-tapahtumaan-11-kesakuuta

  1. Hei!

   Huomasin mutta en pääse tulemaan :/ Ois ollu niin kiva päästä paikalle!

   1. No voi harmi! 🙁 Ensi kerralla sitten! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *