Odotettu Olaplex-uutuus Bond Smoother

Saatu pr-näytteenä

Voi kuinka tukkanörtti täällä odotti että saa uuden Olaplexin Bond Smootherin käsiinsä, ja kun se saapui niin olihan se tukka heti pestävä että pääsi testailemaan! Kyse on hiuksiin jätettävän hoitoaineen sekä muotoiluvoiteen hybridistä vaikkakin muotoilutuotteeksi virallisesti tätä nimitetään.

Olin kuullut että tämä tekee hiukset superpehmeiksi, jopa hankalasti käsiteltäväksi sekä että tuotetta on haastava annostella tarpeeksi vähän mutta ilmeisesti tuotteen toimivuus on niin hiuslaadusta kiinni taas kerran. Oma paksu karkea hius tulee tällä kyllä pehmeämmäksi muttei missään nimessä hankalaksi käsitellä, päinvastoin. Hallittavuus lisääntyy kummasti ja tuotetta on paksun koostumuksen vuoksi helppo annostella sopiva määrä jota tosin joutuu hetken hakemaan että mikä on omalle hiukselle se passeli määrä.

Voide sopii kaikille hiustyypeille mutta eron huomaa parhaiten jos hius on kuiva, käsitelty sekä karkea. Pääsin testaamaan kahteen hiuspituuteen omassa päässäni, pitkään monesti blondattuun leijonanharjaani sekä uuteen napakkaan polkkaani ja molemmissa mitoissa tämä toimii hyvin, polkka tosin vaatii vain herneen kokoisen nokareen tuotetta. Kuten tämän  tyyliset tuotteet niin tämäkin levitetään vain latvoihin ja ehkä pituuksiinkin jos hius sitä vaatii mutta tyvialueelle älä tätä vie.  Toimii aivan loisavasti föönin alla ja hiuksesta saa upean kiiltävän sekä terveen näköisen että tuntuisen.

Vegaaninen tuote kosteuttaa hiusta, silottaa hyvin (luvataan jopa 72h sileyttä hiukselle) sekä nopeuttaa hiuksen kuivumista. Jos osaa ottaa tarpeeksi pieneen määrän tuotetta niin tämä on todella painoton voide joka jäntevöittää hiusta tehden kampauksista kauniimpia.  Oma hius tuntuu paksummalta ja kiharoihin tulee tiettyä joustavuutta tätä käyttäessä. Todella monella tavalla toimiva tuote joka kaunistaa varmasti jokaista käsiteltyä hiusta.

Itellä kesti aikani päästä jyvälle Olaplexin ensimmäisestä kotihoitotuotteesta eli tehohoidosta ja nythän en voi olla ilman sitä. Shampoo sekä hoitoaine puolestaan vakuuttivat välittömästi ja voin kyllä koko sydämestäni näitä suositella kaikille, erityisesti jos hiuksissa on useampia vaalennuskäsittelyjä. En ois millään saanut meikattua umpikuollutta tukkaani upealle kiharalle ilman Olaplex-tuoteperhettä. Olen seurannut huvittuneena Olaplex keskusteluja joissa tätä alkuperäistä brändiä koitetaan jostain syystä ajaa alas ja en ihan pääse käsiksi siihen että mikä siihen on taustalla. Olen testannut useimpia markkinoilla olevia vastaavia sarjoja ja ei missään kokeilemistani ole ollut moitittavaa mutta kyllä nämä Olaplexit on ihan omaa luokkaansa olleet, toki ei varmasti ihan kaikille käy mutta väittäisin että suurin osa negatiivista kokemuksista on pelkkää sananhelinää. Itse olen vuosikaudet tehnyt työtä erilaisten tuotteiden kanssa ja mihinkään vastaavaan en ole törmännyt vaikkakin no.1 tehohoidon nerokkuuden tajuamiseen tovi menikin.

En ole vielä kerennyt uutta polkkaani esitellä täällä blogissa eli tässä muutama kuva siitäkin.

 

kauneus hiukset
Kommentit (1)
  1. Oi, alkoipas houkuttaa tämän ostaminen. Itselläni on erittäin kuiva ja karkea hiuslaatu ja harva tuote oikeasti toimii. Ostin juuri Wellan hiusöljyn, mutta tämä saattaisi toimia kyllä paremmin silottamiseen…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *